Nordicals Capital Markets

Nordicals Capital Markets er en specialiseret enhed, som har kompetencerne og styrken til at løfte markedets største ejendomstransaktioner og nationale og internationale ejendomsinvesteringer. 

Nordicals Capital Markets håndterer de største ejendomstransaktioner 

Med Capital Markets tilbyder vi ejendomsinvestorer, selskaber og institutionelle investorer en fuldstændig håndtering af transaktionsprocessen, herunder markedsanalyse, værdiansættelse, forhandling og salgsproces af investeringsejendomme og porteføljer.

Vi har gennem flere årtier varetaget Capital Markets-transaktioner på vegne af kapitalfonde og pensionskasser, udenlandske investorer og private porteføljeejere. Nordicals’ Capital Markets-afdeling forudser morgendagens begivenheder på de danske og internationale investerings- og ejendomsmarkeder gennem data, analyse og markedsindsigt.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Vi har et stærkt team af erhvervsmæglere og erfarne investeringsrådgivere med Capital Markets-ekspertise, som dækker hele Danmark. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores forretninger om din næste Capital Markets-investering. 

Vi har de stærkeste Capital Markets-relationer nationalt og internationalt

Nordicals’ Capital Markets-afdeling har stærke investorrelationer, som giver os en særlig indsigt i den enkelte investors investeringsstrategier og investeringskriterier og ikke mindst personkredsen omkring den enkelte. Gennem vores omfattende off-market-netværk på såvel det nationale som det internationale ejendomsinvesteringsmarked bringer vi den enkelte ejendom i spil for relevante private og institutionelle markedsaktører.

Specialiseret Capital Markets-team

Nordicals’ Capital Markets-afdeling består af højtspecialiserede analytikere og erfarne forhandlere, som sikrer optimal rådgivning og styrke ved hver eneste opgave. Capital Markets-specialisterne indgår i hver enkelt ejendomstransaktion og ejendomsinvestering i en dynamik med Nordicals’ specialister uanset ejendomstype.

Nordicals’ Capital Markets-afdeling tilrettelægger ejendomstransaktionerne og sikrer en konkurrencepræget salgsproces med både global rækkevidde og unik lokal markedskendskab.

Global markedsindsigt og udsyn

Nordicals har forretninger over hele landet, og Nordicals’ Capital Markets hviler på et fundament af unikt markedskendskab i alle regioner. Et samarbejde med Nordicals’ Capital Markets-afdeling giver adgang til et omfattende netværk af aktive danske og udenlandske investorer og en omfattende analyseafdeling inden for køb og salg af erhvervs- og investeringsejendomme.

Analyse og strategisk ejendomsrådgivning

Nordicals har et markedsledende research- og analysecenter og vi behandler markedsdata og udarbejder markedsrapporter og markedsanalyser. Hos Nordicals’ Capital Markets følger vi udviklingen i renteniveauerne, markederne, centralbankerne og aktiekurserne og analyserer tendenserne for at optimere vores investerings- og ejendomsrådgivning.

Til top