Market insights

Nordicals Capital Markets udvikler egne markedsanalyser og prognoser for at sikre optimal værdiansættelse og rådgivning ved de store transaktioner.

Fremtidssikring af investeringer

Market insights er markedsanalyser og data, som henvender sig til de største ejendomsinvestorer; danske pensionskasser, ejendomsselskaber og andre professionelle ejendomsaktører, større private investorer og internationale investorer. Vores altid opdaterede datarum og dybe indsigt i de nationale og internationale markedsforhold danner fundamentet for at transformere og højne den enkelte ejendomsinvestering.

Følg de løbende markedsanalyser fra Nordicals

Få investeringsrådgivning med overblik og udsyn

Afkastniveauer og udviklinger

I Nordicals Capital Markets kender vi afkastniveauerne for attraktive high street-ejendomme. Vi ved, hvor i landet pensionskasser og internationale investorer opkøber projektejendomme – også samlede projektporteføljer, hvor investorerne træder ind i en bygherrerolle. Vi ser den stigende investeringsinteresse fra større danske ejendomsselskaber – også i vækstbyerne uden for de største danske byer. Vi følger konstant markedsudviklingen og leverer market insights.

Hent den seneste markedsrapport

Analysecentre i København og Aarhus

Nordicals Capital Markets har kompetencerne til at løfte markedet for de største investerings- og erhvervsejendomme. Nordicals er førende erhvervsejendomsrådgiver med indgående kendskab til alle landets regioner, egne analysecentre og internationale samarbejdspartnere.

Vi skaber selv resultaterne i Nordicals - vi venter ikke på de andre.

Regionale tendenser i en global kontekst

I et komplekst ejendomsmarked, der konstant er i forandring, sikrer Nordicals’ lokale tilstedeværelse en unik indsigt i afkastmulighederne over hele landet. Nordicals Capital Markets bearbejder og udvikler opdaterede markedsdata fra de danske og internationale markeder for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi afdækker de geografiske tendenser, lejeniveauerne, tomgangsraterne og investeringsinteressen og sætter vores viden ind i en global kontekst.

Få indblik i mulighederne for investering

Til top