National og international ejendomsinvestering

Nordicals Capital Markets har kompetencerne til at håndtere de største ejendomsinvesteringer.

Systematisk og valid håndtering af transaktionsprocessen ved ejendomsinvestering

Vi sikrer en professionel helhedshåndtering af Capital Markets-transaktioner, der transformerer og løfter dine ejendomsinvesteringer til optimal værdi.

Med Nordicals Capital Markets tilbyder vi ejendomsinvestorer, selskaber og institutioner med både global rækkevidde og unik lokal markedsindsigt. Vi arbejder aktivt med de fundamentale investeringsprincipper og forudser morgendagens begivenheder gennem data, analyse og markedsindsigt.

Kapitalfonde og pensionskasser, udenlandske investorer og private porteføljeejere

Ejendomsinvestering med Capital Markets-ekspertise

Nordicals Capital Markets er en dedikeret afdeling, som er sammensat af de stærkeste analytikere og rådgivere og de mest erfarne forhandlere inden for Capital Markets-transaktioner og ejendomsinvesteringer. Vi har gennem flere årtier håndteret processen, værdiansættelsen og transaktionerne på vegne af pensionskasser, kapitalfonde, udenlandske investorer og private porteføljeejere.

Vores Capital Markets-rådgivere er særligt udpeget til at håndtere de største og mest komplicerede opgaver og opretholde et stærkt netværk af potentielle investorer. Vi befinder os ude i markedet, og vi styrker konstant vores relationer til de danske aktører og internationale ejendomsinvestorer.

Nordicals Capital Markets har en kerne af højt specialiserede analytikere og specialister, som i den enkelte transaktionsproces indgår i en dynamik med Nordicals’ ejendomsspecialister inden for de enkelte ejendomstyper. På den måde sikrer vi optimal rådgivning og styrke ved hver eneste opgave uanset hvilken type ejendomsinvestering, der er tale om.

Globalt reach og unik lokal markedsindsigt

Nordicals Capital Markets hviler på et fundament af unikt markedskendskab til alle regioner af Danmark. Vi har forretninger over hele landet, og vi har de stærkeste relationer i markedet – også det internationale ejendomsinvesteringsmarked. Et samarbejde med Nordicals Capital Markets giver adgang til et omfattende netværk af aktive og prisførende investorer i Danmark og udlandet.

Vi har og vedligeholder et tæt internationalt samarbejde med Savills – et af verdens førende rådgivningshuse inden for ejendomsinvestering. Det sikrer investorer og kunder en global markedsindsigt og et stærkt globalt transaktionsnetværk.

Afdækker investeringsejendommens fulde potentiale

Tænk i optimal udvikling og vækst. Nordicals rådgiver professionelt og gennemført om alle aspekter af ejendomsinvestering. Vi analyserer potentialer og udfordringer ved porteføljen eller ejendommen og gennemgår hver enhed systematisk for til sidst at samle ejendommen igen på et nyt og højere niveau.

Blandt andet analyserer vi de omkringliggende faktorer som demografi, geografi, infrastruktur, trends i forhold til beliggenhed og efterspørgsel, når vi skal finde og fremhæve ejendommens potentialer.

Læs mere om strategisk erhvervsejendomsrådgivning hos Nordicals

Ejendomsinvestering og investeringsrådgivning med indblik og udsyn

Vi kan håndtere din ejendomsinvestering i København, på Sjælland og øerne, Fyn og i hele Jylland. Vores ejendomsinvestorer leverer professionel investeringsrådgivning med indgående kendskab til lokalområdet og de internationale markeder. Vi tænker større og løfter din ejendomsinvestering til nye højder.

Vær blandt de første til at høre om ejendomsinvestering og nye investeringsejendomme.

Optimal transaktionsproces ved ejendomsinvestering

Nordicals Capital Markets har mangeårig erfaring med de formelle og uformelle spilleregler i ejendomsinvesteringsmarkedet for de største ejendomme, med dynamikkerne og strategierne og med forhandlingerne fra begge sider af bordet.

Nordicals Capital Markets er et specialiseret investeringsteam, som er designet til at maksimere værdien af ejendomsinvesteringer og bistå i alle faser af transaktionsprocessen. Vi har stærke relationer på det danske og internationale ejendomsmarked, og vi kender investeringskriterierne, strategierne og ikke mindst personkredsen hos den enkelte investor.

Vi tilrettelægger transaktionen og sikrer en konkurrencepræget salgsproces med minimerede transaktionsrisici. Gennem vores omfattende off market-netværk præsenterer vi salgsmateriale for relevante private og institutionelle markedsaktører i en struktureret eksekvering.

Stærk analyse og market insights

Hos Nordicals Capital Markets analyserer vi markederne og følger konstant udviklingen, renteniveauerne, centralbankerne og aktiekurserne. Vores stærke repræsentation over hele Danmark giver os adgang til enorme datamængder, og på et detaljeringsniveau du ikke finder andre steder. Nordicals har en markedsledende research- og analyseafdeling, og vi indsamler, behandler og analyserer data fra ejendomme, lejekontrakter, transaktioner og offentlige registre på tværs af hele Danmark, fra den største by til den mindste provins.

Vi tænker større – helt ud i fremtiden. Vi forudser, hvad morgendagen bringer på ejendoms- og investeringsmarkedet, så vi kan rådgive investorer og virksomhedsejere optimalt.

Læs mere om vores market insights her

Til top