Strategisk ejendomsrådgivning

Nordicals tilbyder professionel og komplet strategisk ejendomsrådgivning funderet på markedsledende research og analysearbejde

Troværdig og ambitiøs ejendomsrådgivning

Vi rådgiver både private og institutionelle investorer, uanset om de ønsker at udvide eller slanke den eksisterende ejendomsportefølje.

Nordicals’ strategiske ejendomsrådgivning er baseret på tillid og tætte relationer i kundesamarbejdet. Vi bidrager med rådgivning, så vores investeringskunder kan få det optimale beslutningsgrundlag. Det kræver indgående og personligt kendskab til kunden, videndeling og sparring. Vi tænker større og mere strategisk hos Nordicals, og vi arbejder målrettet for at optimere ejendomsinvestorernes porteføljer – men vi lytter også.

Strategisk ejendomsrådgivning og porteføljeudvikling hos Nordicals tager altid udgangspunkt i de visioner, målsætninger og værdier, som den enkelte investor og ejendomsejer navigerer ud fra.

Vi tager udgangspunkt i investorens strategi

Nordicals analyserer markedsdata og fastlægger ejendomsstrategier, og vi rådgiver professionelt og gennemført i alle forhold, så hver eneste investering og ejendom skaber værdi. I vores tætte kundesamarbejde og i vores rådgivning om erhvervs- og investeringsejendomme følger vi aldrig en eksakt formel, men begynder med den enkelte investors målsætninger og strategi.

Komplette ejendomsstrategier

Nordicals inddrager alle aspekter i vores strategiske ejendomsrådgivning. Den optimale investeringsstrategi kan ligge inden for eller uden for Danmarks grænser eller en kombination af begge. Strategien afhænger af, om investoren arbejder målrettet med investeringsmuligheder med value-add potentiale, fastholder en værdibaseret investeringsfilosofi, udbyder unoterede ejendomsfonde, indgår i direkte ejendomsinvesteringer, eller om investoren vælger mere indirekte investering i ejendomsfonde.

Uanset hvilken investeringsstrategi, der er afsættet, tilbyder Nordicals professionel sparring og rådgivning. Vi bidrager også gerne til at eksekvere strategierne.

Læs om vores Capital Markets-ydelser

Visioner, målsætninger og værdier

Nordicals rådgiver efter værdierne: Troværdighed, handlekraft, ekspertise og loyalitet. Vi har en stærk kæde, vigtige kunder og de største finansielle netværk. Det skal vi til hver en tid leve op til; holde, hvad vi lover og tage professionelt ansvar ned til mindste detalje.

Vi har mod, ambitioner, styrke og forbindelser til at handle og få ting til at ske. Enhver opgave tager udgangspunkt i kundens vilkår og vores dybe indsigt og viden om markedsforholdene.

Til top