Rosenkildevej 52A

Sagsnr. 12-8061B

3000 Helsingør

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

Køb

225 m²

422 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

2.180.000 kr.

9.689 kr.

22.558 kr.

100 kr.

Hent prospekt

Attraktiv bolig- og erhvervsejendom i ét med butikslokale

Centralt i Helsingør på Rosenkildevej, dén der fører ind til midtbyens inderkreds, byder denne spændende ejendom sig nu til i nr. 52A. Ejendommen kombinerer en blandet bolig- og erhvervsdel.

Ejendommen er i udmærket stand og rummer først og fremmest et attraktivt butikslokale med tilhørende stort køkken og to separate køle-/fryserum, hvilket skaber de ideelle forudsætninger for at åbne et cateringfirma, take away-restaurant, bageri eller en god lille café.

I forhold til den mere administrative del af virksomheden hører der også en række gode faciliteter til, båd et godt kontorlokale samt en salgsafdeling, et wc og en stor kælder på 80 kvadratmeter, hvor de fem disponible lokaler åbner for flere anvendelsesmuligheder og god lagerplads.

Boligdelen udgøres af ét stort rum, der indbyder til forskellige indretningsmuligheder, ligesom man kan vælge at tage rummet i brug på anden vis. Det er også muligt at leje denne afdeling ud og derved adskille bolig- og erhvervsdelen.

Ejendommen præsenterer en god synlighed ud mod vejen lige på hjørnet af Rosenkildevej og Belvederevej. De store butiksvinduer ud mod gaden gør det nemt at synliggøre sit sortiment, og der er tilmed god plads til at kunderne kan parkere ved siden af ejendommen. Kvarteret omkring består af blandede bygninger, båd lejlighedskomplekser, villaer og et par spisesteder. Der er kun én kilometer ind til hjertet af Helsingør med Stationen og de øvrige butiks- og indkøbsmuligheder, så man hurtigt kan smutte ind til et frokostmøde eller komme nemt ud på jobbet med offentlig transport.

Vi står klar til at give dig en fremvisning og fortælle om de forskellige muligheder her på Rosenkildevej 52A.

Læs mere

Christian Jessen

chj@nordicals.dk

+4540518040

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

+4570230047

3400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top