Hovedgaden 51

Sagsnr. 1016690

4295 Stenlille

Ejendomstype

Etageareal

Grund

857 m²

2.548 m²

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

1.495.000 kr.

1.744 kr.

12,22 %

246.750 kr.

288 kr.

61.942 kr.

72 kr.

Hent prospekt

God investerings-/projektejendom i stationsby

Ejendommen, der tidligere har været købmandsforretning igennem en længere årrække, er centralt beliggende midt i mulighederne i Stenlille by. Ejendommen består af 3 bygninger samt et større areal tilliggende, som i dag er udlagt som befæstet kører/vende areal. Arealet kunne eventuelt danne basis for yderligere bebyggelse, eks. rækkehuse.

Hovedejendommen er opført i mursten, med pudset og malet facade, tegltag og overvejende termovinduer.

I stueplan forefindes tidligere købmandsforretning, med tilhørende personalerum, toilet m.v., som nemt vil kunne finde fortsat erhvervsmæssig anvendelse, eller søges omdannet til boligformål.
Bemærk særligt at sådan en omdannelse vil kræve dispensation fra gældende lokalplanlægning på baggrund af en konkret ansøgning.

Herudover forefindes fuld kælder med mulighed for opmagasinering med mere samt indvendig trappe til en mindre del af 1. salen, hvor der er indrettet et kontor og i øvrigt er basis for et godt projekt, f.eks. omdannelse til boligformål.

Med separat indgang fra gavlen er adgang til den resterende 1. sal på hovedhuset, hvor der er indrettet en større lejlighed. Ved lejer skifte kan der evt. tænkes 1. salen som opdelt - dette eventuelt set i sammenhæng med en istandsættelse af den resterende del af 1.- og 2. salen, eller istandsættes i sin nuværende form, og genudlejet til et højere lejeniveau.

Som en del af den tidligere forretning, forefindes med sammenhæng til hovedhuset, en tilbygning fra 1982, opført i røde mursten og med eternittag.
Ved evt. indretning af boliger i den eksisterende bygningsmasse, vil der kunne indrettes nogle attraktive rækkehus lignende enheder i attraktive enhedsstørrelser.

Herudover forefindes ældre ladebygning fra år 1900 der byder på flere muligheder. Efter lokalplanens bestemmelser er der en yderligere byggeret på ejendommen på 670 m²
Alt i alt en ejendom med mange muligheder, og hvor der er gode betingelser for at holde drift i ejendommen sideløbende med at den udvikles.

Læs mere

Christian S. Christiansen

chc@nordicals.dk

+4558501212

Nygade 6, 1. tv., 4200 Slagelse

+4558501212

4200@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top