Eegsvej 14

Sagsnr. 103362

6091 Bjert

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

Køb

8.237 m²

19.030 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

15.500.000 kr.

1.882 kr.

591.224 kr.

72 kr.

Hent prospekt

Industri- og logistikejendom med tilhørende administrationsafsnit

Spændende ejendom, beliggende sydøst for Kolding i området ved Bjert.

Ejendommen består af flere bygninger, der er sammenbygget over en årrække. Dels ældre hvidpudsede bygninger, dels bygninger i røde sten. Bygningerne, som løbende er blevet renoveret/ombygget, har varierende tagmaterialer og konstruktioner, men fremstår hovedsageligt i flot og velvedligeholdt stand, ude som inde.

Bygningsmassen anvendes i dag til produktion og lager med tilhørende kontor og vil fremadrettet kunne finde anvendelse til lignende virksomheder og industrier samt pladskrævende virksomheder i øvrigt.

Lager- og produktionshallerne har varierende loftshøjde og størrelse; fælles for dem alle er, at de har et godt lysindfald, har hvidmalede vægge og lysegråt epoxygulv.

Bygningerne indeholder flere unikke funktioner, bl.a. mange områder med traverskraner, som eventuelt kan medfølge i handlen, 770 Amp strøm, udsugning i det meste af produktionen m.v. Dertil er der i alle haller adgang via store porte, både mellem hallerne internt og ud til gårdsplads og tilkørselsområder. Kontorfaciliteterne ligger flere steder i bygningerne, hvilket også gælder toiletter, tekøkkener m.v. På 1. sal i den centrale bygning ligger ud over kontor ligeledes flot kantine samt omklædning med badefaciliteter. Dette område entreres enten via 2 store trapper eller via elevator.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme. Der er endvidere indlagt gas.

Der er mulighed for opdeling af ejendommen til f.eks. flere mindre lejere, hvor man kan vælge at lave nogle fællesarealer - herunder kantinen.
Udenomsarealer ved bygningen er udlagt som tilkørsel, opmagasinering samt p-arealer og er belagt med henholdsvis SF-sten og ral.

I tilknytning til ejendommen ligger også 2 store, ubebyggede matrikler, som anvendes til grønne områder/bort forpagtning og parkering.

Læs mere

Jon Stefansen

jon@nordicals.dk

+4542737400

Birkemose Allé 37A, 1. sal, 6000 Kolding

+4576310160

6000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top