Gravene 7

Sagsnr. 431782

6100 Haderslev

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

254 m²

F

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

341.000 kr.

1.343 kr.

175.500 kr.

Særdeles velbeliggende butikslejemål ved gågaden

Særdeles velbeliggende erhvervslejemål på Gravene ved Haderslev gågade.

Lejemålet er beliggende på Gravene ved indkørsel til offentlig parkeringsplads. Gravene er dagligt en stor del af byens handelsliv, ligesom der to gange ugentlig er torvedag som trækker endnu flere til området. I forlængelse af Gravene starter Haderslev gågade. På Gravene er blandt andet Søstrene Grene, Normal, Nyt Syn, name it, Matas og Danske Bank placeret.

Indretningen er pt. til kontor, størstedelen af alle indvendige vægge er lette, hvorfor indretning til butik vil være ideel. Udlejer vil, såfremt lejer ønsker det, isætte nye facadevinduer, ligesom det vil være muligt at lave gode udstillingsvinduer langs bygningen mod indkørslen til parkeringspladsen. Derudover vil udlejer pålægge anden gulvbelægning, således lejemålet fremstår som butik.

Den nuværende indretning er med indgang via entre til åbent kontormiljø med kopirum, mødelokale, enkelt kontorer, toilet, køkken og andre disponible rum. Der er personale-indgang fra overdækket carport med 3 parkeringspladser modsat indgangen fra Gravene.

Der er her mulighed for at erhverve sig et særdeles velbeliggende lejemål i midtbyen med super gode udstillingsarealer såvel mod Gravene og mod indkørsel til offentlig parkeringsplads.

Ring og hør mere om mulighederne for indretning af et markant og særdeles velbeliggende erhvervslejemål midt i Haderslev by.

Læs mere

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top