Strucksalle 17

Sagsnr. 430232

6270 Tønder

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

250 m²

F

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

100.000 kr.

400 kr.

50.000 kr.

Hent prospekt

Stort erhvervslejemål velegnet til butik eller klinik

I Tønder midtby udlejes stort erhvervslejemål med parkeringspladser lige ved døren.

Lejemålet er beliggende i markant flot og bevaringsværdi ejendom på Strucksalle. I ejendommen er der udover erhvervslejemål i stueplan, 3 beboelsesenheder.

Lejemålet er indrettet med indgang fra Strucksalle via flot overdækket indgangsparti med gode muligheder for gadevarer. Der er i forbindelse med indgangspartiet separat afdeling til udstilling mv., det er muligt at åbne op, så denne del bliver en del af det store salgslokale. Fra indgangspartiet er der adgang til flot lys butiksareal som er med lyst klinkegulv. Der er i butikkens baglokale lagerlokale, mindre lagerlokale med køl samt personalefaciliteter i form af køkken og toilet. Dele af facaden er udlejet til blomsterbutik.

Tønder er en velbesøgt handelsby af såvel de lokale som turister. Tønder er kendt for flere arrangementer, som årligt tiltrækker et stort antal besøgende til byen. Tønder gågade er en hyggelig gågade med såvel kædebutikker som spændende specialbutikker.

Lejemålet udbydes på gode lejevilkår, her skal bemærkes en kvadratmeterleje på kun kr. 400, gode parkeringsforhold og den synlige placering.

Læs mere

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top