Krosvinget 1
6818 Årre

Sagsnr. 3446-S

Ejendomstype

Etageareal

Grund

533 m²

4.647 m²

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

1.398.000 kr.

2.623 kr.

24.351 kr.

46 kr.

Faaborg Kro til salg

Introduktion:
I den hyggelige landsby Fåborg finder man denne charmerende og smukke ejendom, som i dag huser en af landets ældste og bedst bevarede kroer.
Kroens historie kan dokumenteres helt tilbage til år 1708, og derfor er kroen i dag godkendt, som Konge Krone Kro.

Beliggenhed:
Fåborg ligger tæt på større byer som Esbjerg, Billund, Grindsted og Varde. På grund af kroens beliggenhed tæt på større turistattraktioner, såsom Legoland, Lalandia, samt hele vestkysten og alt det som byerne Esbjerg, Varde og Billund har at byde på, er kundegrundlaget enormt. I dag driver de nuværende ejere både selve kroen, og lejer en ferielejlighed ud i annekset. Dette kan lade sig gøre på grund af den gode placering centralt i landet.
Desuden har lokalbefolkningen støttet op omkring kroen i generationer, og kroen er et yndet mål for turistbusser. Kroen er nærmest bygget ind i kirkegærdet, og placeringen ved siden af kirken er ideel, i forhold til afholdelse af livets fester såsom barnedåb, konfirmation, bryllup og begravelse.

Beskrivelse:
Ejendommen er opdelt i flere enheder, som giver masser af muligheder, ikke kun til krodrift.
Opdelingen gør at man sagtens kan anvende lokalerne til mange andre typer af erhverv. Det kunne f.eks. være cateringfirma, Bed & Breakfast, webshop med lager, håndværker forretning, fitness, atelier, musikstudie, butik med showroom eller kontorfællesskab.

Den nuværende anvendelse udgør annekset der bliver lejet ud som en ferielejlighed og ejerne bor selv i en mindre del af ejendommen, hvor de har alt hvad de har behov for: Soveværelse, badeværelse, stue og yderligere et værelse.

Selve kroen består af: Et stort køkken med tilhørende køle- og fryserum. Kælder til opbevaring. Flere toiletter fordelt på ejendommen.
Hele 5 selskabslokaler. 2 festsale med plads til hhv. 150 og 40 gæster, desuden er det muligt at åbne op imellem de to sale.
Bondestuen med plads til 24 gæster. Gæstestuen, der kan huse 20 gæster, og sidst men ikke mindst restauranten, som indeholder plads til 45 siddende gæster.

Udenfor er der en større parkeringsplads med masser af plads til alle gæster og ansatte, samt en stor garage på 60m².

Igennem årene har ejendommen gennemgået flere større renoveringer, hvilket vi har en liste over. Der kan bl.a. nævnes:
Stråtag skiftet i år 2000, annekset renoveret i 2006, hele gavlen ud imod gaden er tilbageført til den gamle stil i 2018.

Kunne du tænke dig at se nærmere på denne sjældne mulighed, så kontakt Nordicals på 7611 0160.

Vi glæder os til at vise ejendommen frem.

Læs mere

Martin Lind Bachmann

mlb@nordicals.dk

+4561421945

Danmarksgade 36, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top