Kringelled 10

Sagsnr. 4190301

8250 Egå

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

Leje

120 m²

8.704 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

60.000 kr.

500 kr.

30.000 kr.

22.570 kr.

188 kr.

Hent prospekt

Fleksibelt kontorhotel i Nordbyen

Introduktion
Indflytningsklart kontorlejemål i god stand, beliggende i en præsentabel erhvervspark i den nordlige del af Aarhus, udlejes. Der er tale om et spændende kontorhus med gode fællesfaciliteter og mulighed for at netværke med andre erhvervsdrivende. Lejemålet er fleksibelt og kan opdeles fra ca. 40 m² og opefter og vil være ideelt for alle virksomheder, der vægter nærhed til motorvejen samt gode parkeringsforhold højt.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Egå i den nordlige del af Aarhus. Området ligger med kun 2,5 km til Djurslandmotorvejen, som leder hurtigt videre til Motorvej E45. Fra ejendommen er der endvidere blot få minutters kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum/Aarhus havn er ca. 15 min. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder med bl.a. busforbindelse på den nærliggende Mejlbyvej/ Grenåvej.

Beskrivelse
Lejemålet på 208 m² udgør en selvstændig del af en større ejendom på i alt ca. 4.000 m², som fungerer som en erhvervspark udlejet til en række forskellige virksomheder. Ejendommen fremstår præsentabel og velholdt og er overordnet set opdelt i et administrations- og et lagerafsnit. Administrationsbygningen er videreopdelt i en række selvstændige kontorer og fungerer som et kontorhotel med fælles indgang. Ifølge nærværende opstilling ligger lejemålet i denne del af ejendommen og omfatter tre kontorer samt et arkivlokale. Afhængig af det pladsmæssige behov er der dog også mulighed for at leje blot et enkelt kontor fra ca. 40 m² og opefter. Af bruttoarealet på 208 m² udgør de 107 m² lejemålets andel af fællesarealerne (køkken/møderum/lounge m.fl.).

Lejemålet entreres via administrationsbygningens fælles foyer, som fremstår præsentabel. Herfra er der videre adgang til et åbent loungeområde, hvor også bygningens fælles mødelokale grænser op til. En fordelingsgang leder hen til de tre kontorer samt lejemålets arkivlokale. Kontorene fremstår lyse og venlige og er belagt med mørke gulvtæpper. Lokalerne er desuden forsynet med installationspaneler med både edb- og eludtag, og akustikpladerne i loftet er med til at skabe et behageligt arbejdsklima.

Ejendommen tilbyder en række gode fællesfaciliteter, som foruden det fælles mødelokale og loungeområdet omfatter et tekøkken samt toiletfaciliteter. Udlejer varetager desuden vedligeholdelse af ejendommens udenomsarealer, rengøring af de indendørs fællesarealer samt stiller fibernet til rådighed. Den store parkeringsplads lige uden for døren sikrer gode p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster uden omkostninger for lejer.

Læs mere

Rasmus Dejbjerg Pedersen

rdp@nordicals.dk

+4551810062

Værkmestergade 2, 17, 8000 Aarhus

+4586208585

8000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top