Brødregade 28

Sagsnr. 5208R

8900 Randers C

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

414 m²

217 m²

F

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

4.200.000 kr.

10.145 kr.

7,76 %

395.600 kr.

956 kr.

66.743 kr.

161 kr.

Hent prospekt

Præsentabel butiksejendom på bedste strøg i Randers midtby

Velbeliggende byejendom i absolut centrum af Randers - helt tom og til disposition for køber.

Ejendommen overtages delvis tom, enten til eget brug eller udlejning, eller en kombination heraf.

Ejendommen er særdeles velbeliggende på hjørnet af Brødregade og Tårngade, og er opført i to plan, og med uudnyttet tagetage. Der er ingen kælder. Ejendommen har pudsede og nymalede facader og nyt tegltag fra 2002. Ejendommen er en sokkelejendom med to sammenhængende ejendomme/bygningskroppe.

Hovedejendommen er opdelt i et butikslejemål og en beboelseslejlighed. Butikslejemålet er senest anvendt af NÜ, som har moderniseret lejemålet i 2018. NÜ er fraflyttet ejendommen i februar 2020. Flot butikslokale i stueplan, og udstilling/lager/kontor på 1. sal, hvortil der er adgang via åben indvendig trappe fra butiksarealet. Endvidere er der i stueetagen et lagerrum med adgang fra såvel butikslokalet som opgangen i Tårngade, samt et mindre lagerrum og et toilet.

Beboelseslejligheden har adgang fra trappeopgang i Tårngade, og er indrettet med to sammenhængende stuer og et køkkenrum med udsigt til stor terrasse. Endvidere stort rum med nyere køkken, og med udgang til terrassen. Der er ældre badeværelse. Fra trappereposet på er der trappe til stort uudnyttet tagrum (p.t. fjernlager), der potentielt kan inddrages i beboelse. Kan udstykkes som ejerlejlighed.

Beboelseslejligheden vil også kunne anvendes til kontor/klinikformål, Lejligheden kan evt. udvides med 1. salen i butikslejemålet.

Ejendommen i Tårngade udgør et samlet lejemål udlejet til brugskunst og gaveartikler mv. Lejemålet er indrettet med butikslokale, kontor og toilet i stueplan, og lager på 1.sal, hvorfra der er udgang til en lukket terrasse, der ligeledes anvendes til lager.

En velbeliggende og flot ejendom med mange muligheder.

Det tomme butikslejemål er sat til udlejning - lejeopstilling kan rekvireres hos Nordicals Randers.

Ejendommen er ikke p.t. frivilligt momsregistreret for så vidt angår de to erhvervslejemål. Det forudsættes, at køber foretager denne momsregistrering.

Læs mere

Jesper Bruun Fangel

jef@nordicals.dk

+4589153300

Østervold 42, 2. sal, 8900 Randers C

+4570203911

8900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top