Kirkegade 2, st. 3., 1. th.

Sagsnr. 5353R

8900 Randers C

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

635 m²

450 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

5.250.000 kr.

8.268 kr.

132.870 kr.

209 kr.

Hent prospekt

Erhvervsejerlejligheder med butik og mulighed for ombygning til beboelse på 1. sal

Erhvervsejerlejligheder på hjørnet af Torvegade og Middelgade med arealer i stuen, kælderen (ejl. nr. 1) samt 1. sal (ejl. nr. 4) sælges samlet eller enkeltvist.

Ejerlejlighederne har tidligere været benyttet til pengeinstitut og senest til isenkramforretning i 2 plan.

Ejendommens stueetage må benyttes til butiksformål. Liberale erhverv, som har udstillingsvinduer og salg af produkter til private, for eksempel frisører, klinikker (fodpleje, hudpleje, kiropraktor o.l.), caféer, restauranter, kan indrettes i bygningers stueetage langs "Strøggader" efter byrådets godkendelse i hvert enkelt tilfælde. Andre liberale erhverv som for eksempel kontorer, pengeinstitutter, forsikringsselskaber, ejendomsmæglere, spillehaller, solcentre o.l. kan ikke godkendes indrettet i bygningers stueetage langs "Strøggader".

For så vidt angår ejerlejligheden på 1.salen, foreligger der principgodkendelse fra Randers Kommune til indretning af 2 stk. beboelseslejligheder på 1. sal.

Indretning: På hjørnet er der en fremtrukket portal med kundeindgangsparti med dobbeltdør i aluminium, og butiksarealet er indrettet som et stort, regulært og højloftet rum. Stort vindfang i glas med gulvbelægning i
marmorfliser. Butiksarealet har mørke trægulve og systemlofter med lysarmaturer og ventilation. Der er seks vinduer mod Torvegade og fem vinduer mod Kirkegade, alle i ædeltræ monteret med termoruder.
Der er direkte adgang fra butiksarealet til et lille teknikrum, samt udgang til trapperepos, hvor der er stort toilet samt vaskerum (muligt toilet). Fra trapperepos er der trappeløb til kælderen. Fra butiksarealet er
der stor bred trappe til 1. sal.

1. salen er p.t. indrettet med stort regulært lokale (kan omdannes til et kontor eller beboelse, såfremt etagerne skilles ad), et stort kontor, et hjørnekontor og to almindelige kontorer. Alle kontorerne har vinduer mod Torvegade og Kirkegade. Endvidere stort frokostrum med køkkenniche og vaskerum. Teknikrum med aircon-enhed. Stort disponibelt rum med adgang til tre toiletter. Kontorer og gangarealer er tæppebelagte og øvrige rum med linoleum eller klinkegulve. Der er adgang til kontorarealerne fra ejendommens hovedtrappe i Kirkegade. Elevator forefindes.

Kælderen er indrettet med et stort næsten kvadratisk rum med klinkegulv til lager eller lignende, samt to boksrum en suite til samme formål, evt. til opbevaring af kostbare eller vigtige effekter. Her ud over et par smårum. Fra trapperummet er der dør ud til ejendommens fællesarealer i kælderen.

Vinduer: 6 vinduer mod Torvegade og 5 vinduer mod Middelgade, alle i ædeltræ.

Opvarmning: Fjernvarme.

Ventilation/køl: Ja.

Belysning: Systemlofter med nedhængte armaturer.

Parkering: Nej.

Moms: Ja.

Naboer: Butikker, restaurationer. Hele ejendommen er opdelt i ejerlejligheder til butikker, kontorer og beboelse.

Læs mere

Morten Lundhøj

mol@nordicals.dk

+4589153301

Østervold 42, 2. sal, 8900 Randers C

+4570203911

8900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top