Rådhustorvet 3, st., Mellembygning

Sagsnr. 7086R

8900 Randers C

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

Leje

250 m²

G

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

75.000 kr.

300 kr.

18.750 kr.

Hent prospekt

Indflytningsklart og prisbilligt lejemål i latinerkvarteret lige ved Rådhustorvet

Regulære og åbne lokaler med gode velfærdsrum. Velegnet til kreative kontorformål, kontorfællesskab, foreninger og lignende.

Lejemålet er beliggende i ejendommen Rådhustorvet 3-5, der har en mellembygning i det lille stræde til Snaregade, der er en del af latinerkvarteret. Der er er direkte indgang fra strædet til den høje stueetage på ca. 250 kvm i åbent miljø. Ud over indgangspartiet i aluminium og glas, er der fem store vinduespartier mod strædet, så lejemålet er meget synligt. I indgangspartiet er der en kort trappe ned til underetagen, hvor der er stort køkken og gode toiletrum, som lejeren kan anvende.

Lejemålet er p.t. indrettet med et åbent kontorlandskab med åbne "lommer", der vil kunne lukkes om ønsket. Derudover et lukket kontor. Rumopdeling udført i lette skillevægge, der kan nedtages eller ændres. Betongulve med tæpper, systemlofter med indbyggede lysarmaturer. Radiatorer med termostater og forbrugsmålere.
Underetagen er indrettet med fordelingsgang, hvorfra der er adgang til køkken og toiletrum. Der er betongulve belagt med filttæpper, dog linoleum i køkken og toiletrum. Der er gipslofter med fastmonterede lysarmaturer. Der er radiatorer med termostater og målere. I køkken er der ovn, emhætte og køleskab. Bemærk, at lejer ikke betaler for brug af faciliteterne i underetagen. Ud over lejen for stueetagen betaler kun forbrug af varme og strømforbrug i selve lejemålet.

Lejemålet er momspligtigt, men kan afmomses efter nærmere aftale.

Lejemålet er meget regulært og koster kun kr. 300 pr. kvm inkl. gratis brug af køkken og toiletrum.

Lejemålet er anvendeligt til kreative og administrative kontorformål, kontorfællesskab, foreningsformål til forsamlinger og udstillinger og lignende formål.

Læs mere

Jesper Bruun Fangel

jef@nordicals.dk

+4589153300

Østervold 42, 2. sal, 8900 Randers C

+4570203911

8900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top