Slotsgade 4, st., lejemål C

Sagsnr. 7061R

8900 Randers C

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

116 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

151.500 kr.

1.306 kr.

75.750 kr.

11.600 kr.

100 kr.

Hent prospekt

Butik med god synlighed i Slotscentret

I Slotscentret, der netop har fået et omfattende facadeløft og nyt indgangsparti mod Rådhusstræde udlejes detailbutik med fuld glasfacade mod kundevendte arealer.

Lejemålet er velegnet til detailhandel, klinikformål, salgskontor m.v.

Butikken ligger som en integreret del af butiksarkaden fra Rådhusstræde til Slotspladsen, og denne butik ligger meget synlig lige frem for indgangen mod Rådhusstræde, og med stor synlighed mod Slotspladsen med store vinduespartier.

Butikken er p.t. udlejet til optiker, der lukker 1.11.2018 pga. pensionering. Lejemålet er klar til overtagelse 1.12.2018 eller efter nærmere aftale.

Lejemålet har mørke trægulve, og akustiske lofter med indbyggede lysarmaturer, samt skinner med små spots. Vinduerne mod Slotspladsen er af træ monteret med termoruder. Der elektriske markiser til solafskærmning. Endvidere lamelgardiner.
Der er radiatorer med termostat og forbrugsmålere, og vandmåler på vaske.

Lejemålet er indrettet med stort salgsareal og tre rum alle med håndvask. Kan anvendes til kunderum eller personalerum. Adskillelsen er lette vægge.

Fra lejemålet er der direkte udgang til solid trappe til kælderen, hvor der er adgang til fælles aflåste toiletrum,samt et mindre lagerrum på knap 10 kvm.

Endvidere kan der lejes yderligere lagerrum i kælderen. Der er elevator til kælderen fra arkaden, og større varepartier kan leveres i kælderniveau direkte fra Slotspladsen (pga. terrænfald).

I selve Slotscentret er der udlejet butikker til NEYE, frisør, klinikker m.v.. Alle lejere har været i lejemålene i mange år.

I Rådhusstræde, der udgør en integreret del af de mest attraktive gågader i Randers, er de nærmeste butikslejemål udlejet til herremode, damemode, lingeri, guldsmed, kosmetik m.v. Alle lejere har været i lejemålene i mange år.

På Slotspladsen er der et godt miljø med butikker og caféer, og direkte forbindelse til gågademiljø, busterminal m.v.

Læs mere

Jesper Bruun Fangel

jef@nordicals.dk

+4589153300

Østervold 42, 2. sal, 8900 Randers C

+4570203911

8900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top