Mariagervej 57

Sagsnr. 5303R

8920 Randers NV

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

582 m²

490 m²

A2010, D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

3.975.000 kr.

6.830 kr.

38.769 kr.

67 kr.

Hent prospekt

Særdeles præsentabel og velholdt butiksejendom

Beliggende lige ved Mariagervej tæt på byens centrum.

Ejendommen har i en længere årrække været ejet af Byens Malerfirma, der driver malerforretning og Flüggerbutik. Ejendommen udbydes til salg, da Byens Malerfirma er flyttet til en større ejendom.

Ejendommen er indrettet med regulært butiksareal og personalerum i stueetagen, kontor og møderum på 1.sal, lagerrum i kælderen, samt tilbygget og integreret lager.

Bygningen indeholdende butikslokalet er i et plan og med delvis kælder. Facader er pudsede og malet sorte, og taget er fladt belagt med nyere tagpap. Der er fire store vinduespartier og et tilbagetrukket indgangsparti med skydedøre og to store vinduer. To af vinduerne samt indgangspartiet er af alu monteret med termoruder med gasfyld og de andre vinduer er af træ monteret med termoruder med gasfyld. Butikkens gulv er fortrinsvis belagt med linoleum, og der er gipslofter med lysarmaturer. Opvarmning sker med fjernvarme og varmetæppe ved indgangspartiet. Der er aircondition med køl i butikken. Fra butikken kan man gå op i den anden bygning, der indeholder personalerum og kontor/møderum. Fra butikken er der trappe ned til kælderen, hvor der er lager og adgang til det tilbyggede lager.

Bygningen indeholdende personalerum og kontor er oprindelig en villa i et plan med fuldt udnyttet tagetage og fuld kælder. Der er saddeltag med halvvalm belagt med lysegrå betontagsten fra ca. år 2000. Bygningen har vinduer og døre i plast monteret med termoruder. Personalefaciliteterne består at et dejligt frokostrum, et flot toilet og disponibelt areal. Der er trappe op til tagetagen, der er indrettet med to store sammenhængende kontorrum, hvor der er udgang til terrasse mod Mariagervej. Endvidere er kopirum og et flot toilet. Tagetagen opvarmes med fjernvarme via radiatorer, og der er aircondition med køl.
Fra trappeopgangen kan man komme ud på bagsiden af ejendommen og man kan komme ned i kælderen, hvor der er indføring af fjernvarme og vand, samt arkivrum.

På bagsiden af bygningen er der tilbygget et lager opført i træ og med facader af brædder i klink, og fladt tag med tagpap og ovenlysvinduer. Størstedelen af lageret er isoleret og opvarmes af varmepumpe. Der er fast gulv i beton., der er malet. Adgang til lageret fra terræn via solid dobbeltdør i stålkonstruktion med træbeklædning.

Der er er parkering på selv ejendommen, og lige ved fortovet ud for ejendommen, samt mulighed for parkering i nærområdet.

Byens Malerfirma ejer tillige ejendommen Brynhildsvej 2, der er en villa, der p.t. er udlejet. Denne ejendom kan tillige købes med eller uden lejekontrakt.

Ejendommen kan tillige lejes til en årlig leje på kr. 330.800 - se sagsnr. 7121R.

Læs mere

Jesper Bruun Fangel

jef@nordicals.dk

+4589153300

Østervold 42, 2. sal, 8900 Randers C

+4570203911

8900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top