Hadsundvej 103

Sagsnr. 5384R-1

8930 Randers NØ

Ejendomstype

Grund

Energiklasse

1.943 m²

C

Kontantpris

Årlig driftsudgift

5.250.000 kr.

61.418 kr.

Hent prospekt

Projektejendom med tilladelse til opførsel af 3-etagers bygning med 15 beboelseslejligheder med et samlet boligareal på 1.360 m².

Projektets arkitekt Brian Andersen, Randers Arkitekten har kaldt ejendommen "Glarbjerget", der betegner det højeste punkt i byen.
Projektet kræver ikke lokalplan og er principgodkendt af Randers Kommune. Der er åben byggesag på projektet.

Det oprindelige projekt var i fire etager (som det projektmateriale, der indgår i dette salgsmateriale), men ændrede planforhold i Randers Kommune har reduceret projektet til tre etager.
Bortset fra denne ændring er projektet uændret og ejer har igangsat tilretning af projektmaterialet hos Randers Arkitekten, arkitekt Brian Andersen.

Ejendommen har senest været anvendt til dagligvarebutik, der skal fjernes i forbindelse med boligprojektet.

Den nye bygning opføres tilbagetrukket fra Hadsundvej, og indeholder på hver etage to stk. 2-værelses- ( ca. 75 m² og ca. 82 m²) og tre stk. 3-værelseslejligheder (ca. 98 m²).
Adgang via elevator og trappe til svalegange mod øst og terrasser og altaner mod vest.
På terræn foran ejendommen anlægges parkeringspladser og skure til hvert lejemål.

Ejendommen er beliggende i et udpræget boligområde og med naboer i form af rækkehuse i ejerform og etagebyggeri ejet af Randers Boligforening.

Der er nem adgang til bymidten også med offentlig transport, og nem adgang til ringveje og motorvejen.

Ejendommen kan overtages i bestående selskabsform, der er et kommanditselskab med det tilhørende komplementarselskab. Begge ejes af een og samme person.
Ejendommen er p.t. momsregistreret 100 %, og momsreguleringsforpligtelsen pr. 31.12.2019 udgør ca. kr. 18.000, hvorfor ejendommen uden videre vil kunne momsfritages.

Ejendommen kan overtages straks eller efter nærmere aftale, og ejendommen overtages af køber i enhver henseende som den er og forefindes, herunder aktuel status på boligprojektet.

Læs mere

Jesper Bruun Fangel

jef@nordicals.dk

+4589153300

Østervold 42, 2. sal, 8900 Randers C

+4570203911

8900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top