Stenbukken 7, 1.

Sagsnr. 4190405

9200 Aalborg SV

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

Leje

430 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

301.000 kr.

700 kr.

150.500 kr.

42.124 kr.

98 kr.

Hent prospekt

Kontorlokaler ved Aalborg Storcenter udlejes

Præsentabelt og markant kontorlejemål på i alt 430 m² beliggende på en af de mest synlige placeringer i City Syd tæt ved Aalborg Storcenter, IKEA og Bilka udbydes nu til leje.

Lokalerne fremstår i særdeles vedligeholdt stand, såvel indvendigt som udvendigt. Ejendommen er en af områdets mest præsentable og tidssvarende erhvervsejendomme, og udmærker sig ved sin store synlige facade mod Hobrovej, som er en af Aalborgs mest trafikerede hovedveje og hovedfærdselsåre imellem Aalborg City Syd og Aalborg Centrum.

Der er tale om et fleksibelt indrettet og moderne kontorlejemål med godt lysindfald via store vinduespartier. Lejemålet er indrettet med stort åbent kontor samt et par mindre kontorer. Ligeledes forefindes der stort mødelokale som også kan anvendes til kontorareal, da der er mulighed for deling af rummet i 2 med foldevæg. Derudover forefindes et større køkken med kantineplads, hvor kantinepladsen nemt kan omdannes til kontorareal. Der er 2 stk. toiletter centralt placeret i lejemålet. Lejemålet er udstyret med EDB kabling samt ventilationsanlæg. Der er køling i serverrum.

Ligeledes vil det være muligt at med-leje yderligere 50 m² kælderareal i ejendommen, såfremt kommende Lejer ønsker dette.

Der er særdeles gode og gratis parkeringsmuligheder til lejemålet, hvorved fremtidige medarbejdere nemt kan finde en plads.

Bygningen er opført i vedligeholdelsesfri materialer, og lejemålet fremstår i særdeles pæn og velholdt stand, og fremstår meget indbydende.

City Syd er Aalborgs største handelsområde med et bredt udvalg af butiksbrands, herunder bl.a. IKEA, Aalborg Storcenter med Bilka og 75 specialbutikker, Bauhaus samt mange flere nationale og internationale brands. I samme ejendom ligger bl.a. Ulf bolighus Afstand til Aalborgs absolutte centrum er 7 km,
motorvejstilslutning ca. 3 km og Aalborg Lufthavn 12 km.

Aalborg Storcenter er Nordjyllands største shoppingcenter, og har hvert år omkring 8 millioner handlende kunder.

Med 75 spændende specialbutikker i Aalborg Storcenter og ca. 40 - 50 spændende detailforretninger i området lige omkring, er området i dag uden tvivl et af de absolut mest attraktive steder at placere sig som forretningsdrivende.

Læs mere

Nikolaj Kjelder

nik@nordicals.dk

+4561365735

Skibbrogade 3, 3. sal, 9000 Aalborg

+4598134000

9000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top