Banegårdspladsen 5

Sagsnr. E3171

9800 Hjørring

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

2.431 m²

1.610 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

10.500.000 kr.

4.319 kr.

219.763 kr.

90 kr.

Hent prospekt

Hjørrings tidligere postkontor udbydes til salg

Nordicals Vensyssel har nu fornøjelsen af at udbyde en af de mest markante ejendomme i Hjørring til salg.

Her finder du - i hjertet af byen - 2.431 gode m², den gode centrale placering, gør ejendommen yderst interessant for mange virksomheder, og der er hermed tale om en ejendom med rigtig stort potentiale.
Takket være de mange rejsende og handlende, som hver dag året rundt passerer bygningen, er der altid liv lige uden for døre og vinduer. Derudover er der gode parkeringsmuligheder lige ved ejendommen, så kunder og ansatte nemt kan komme til.
Banegårdspladsen har i årtier været det kulturelle omdrejningspunkt med først Sysseltinget og siden Vendsyssel Teater. I dag er Sysseltinget forsvundet, mens Metropol Shopping og MovieHouse er kommet til i nabolaget. Posthusets beliggenhed og grundplan gør stueetagen oplagt som café, restaurant eller spillested, som fint vil supplere områdets andre kultur- og underholdningstilbud.

MULIGHEDER I TRE PLAN
Det gamle posthus er i tre plan med mulighed for opdeling til flere lejere. Førstesalen ville være velegnet til lejere, som eksempelvis advokater eller arkitekter, der ønsker god synlighed og central beliggenhed. Andensalen er oplagt som kontorhotel.

Kontakt Nordicals Vensyssel for nærmere info om denne unikke ejendom.

Læs mere

Mads Dyhr

mdy@nordicals.dk

+4521516368

Silovej 8, 4 sal, 9900 Frederikshavn

+4598426400

9900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top