Vodbindervej 2

Sagsnr. E2838

9850 Hirtshals

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Køb

1.009 m²

895 m²

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

2.095.000 kr.

2.076 kr.

70.166 kr.

70 kr.

Hent prospekt

Få Hirtshals bedste beliggenhed!

Ejendommen er pt. udlejet på tidsbegrænset lejekontrakt, og lejekontrakten er med kort opsigelsesvarsel, og dermed har køber mulighed for selv at anvende bygningerne. Alternativt kan bygningerne erhverves som en investering eller til fremtidig videreudvikling.

På havnen i Hirtshals har man nu en ganske enestående mulighed for at erhverve en af byens attraktive beliggenheder. Den fantastiske udsigt er et gennemgående tema for bygningen på Vodbindervej 2, og det er kun fantasien, der sætter grænser for ejendommens muligheder. Fra det gamle vodbinderi er der 365 dage om året en uovertruffen udsigt over Skagerrak, hvor man kan følge skibsfarten og færgernes indsejling til havnebyen. Med placeringen på havnen kan man ydermere på nærmeste hold følge dagligdagen og det pulserende miljø i havnebassinet, der ligger lige udenfor døren.

Der er absolut tale om en af byens bedste beliggenheder, da Vodbindervej 2 er beliggende på hjørnet af Vodbindervej og Vestmolevej, og herfra er der kun få meter fra byen med Kystvejen og Hirtshals gågade. På den måde kan havnens autentiske miljø og byens handelsliv forenes på bedste vis. Da bygningen er beliggende på havnen, skal den umiddelbart anvendes til havnerelaterede formål, men kommuneplanen for området åbner pt. op for en anvendelse til kontorer og liberale erhverv, mindre café- og restaurationsvirksomhed, offentlig og kulturel virksomhed og lign.

Der er udarbejdet model fotos for at understrege bygningens mange anvendelsesmuligheder.

Hør mere hos ejendomsmægleren.

Læs mere

Tommy Kruse Fuglsang

tkf@nordicals.dk

+4520933555

Silovej 8, 4 sal, 9900 Frederikshavn

+4598426400

9900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top