Nørregade 14A

Sagsnr. E2806

9870 Sindal

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

Investering

537 m²

498 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

2.795.000 kr.

5.205 kr.

8,39 %

284.115 kr.

529 kr.

55.847 kr.

104 kr.

Hent prospekt

Fuldt udlejet investeringsejendom i Sindal.

Nordicals Vendsyssel udbyder en attraktiv investeringsejendom med fuld udlejning og gode lejere. Ejendommen er beliggende ud til Nørregade, hvor byens detailbutikker er placeret, og dermed er man i hjertet af Sindal ved byens torv med parkeringspladser. I øvrigt er der kort afstand til skole, offentlig transport og indkøbsmuligheder, hvor der er et stort udvalg.

Bygningen fremtræder yderst præsentabel og med stor facadeværdi på hjørnet af Nørregade og Nørre Torv, hvor ejendommen får optimal synlighed og gode parkeringsfaciliteter. Facader er hvidmalet netpuds, tagbelægningen er betontegl, og vinduerne er træ/alu. Ejendommen har gennemgået en total renovering i vedligeholdelsesvenlige materialer. Der er 2 erhvervsenheder samt 2 beboelseslejligheder og 1 lagerrum.

Erhvervslokale 1:
Udlejet til Nybolig og indeholder thekøkken, bagrum, toilet butikslokale samt mødelokale.

Erhvervslokale 2:
Udlejet til Loop og indrettet med følgende: Fitnesslokale, køkken, toilet. Øverste etage er et stort rum med åbent til kip. Der er troldtek lofter, og gulvbelægningen er gummi.

Bolig etage 1:
Entre - Køkken med hvidevarer - Opholdsstue - Fordelingsgang med vaskemaskine og tørretumbler - Badeværelse med gulvvarme - 3 værelser, hvoraf 1 er med udgang til terrasse. Til lejligheden er der stor terrasse.

Bolig etage 2:
Bryggers med gulvvarme - Køkken i åben forbindelse med stue, hvorfra der er udgang til altan ud mod Nørregade - Badeværelse med gulvvarme - 2 værelser med hems. Til lejligheden er der terrasse og altan samt åbent til kip og synlige bjælker.

Endvidere forefindes der lagerrum samt mindre kælder med bl.a. fjernvarmeinstallation.

Læs mere

Tommy Kruse Fuglsang

tkf@nordicals.dk

+4520933555

Silovej 8, 4 sal, 9900 Frederikshavn

+4598426400

9900@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top