Markedsrapporten ”Erhvervsejendomme i Danmark”

Den globale økonomi viser usikkerhedstegn som konsekvens af handelskrig og Brexit. Transaktionsvolumen daler for investeringsejendomme i de største byer, men holder et fornuftigt niveau. Samtidig boomer efterspørgslen på lager- og logistikejendomme i provinsen pga. e-handel, og behovet for moderne kontorlejemål er også i vækst. Udviklingen deler Danmark. Se, hvad det betyder for dig og din ejendomsinvestering.

Landsdækkende overblik og analyse

Med den får du et landsdækkende overblik over og analyser af ejendomsmarkedet region for region samt prognoser for den fremtidige udvikling. Jo bedre du kender erhvervsejendomsmarkedet og er til at læse det, og jo mere du er på forkant med udviklingen, desto bedre er dine muligheder for investeringsafkast. Derfor gør den rigtige viden og indsigt en forskel.

Markedsrapporten dækker alle regioner

Markedsrapporten ”Erhvervsejendomme i Danmark” udkommer to gange årligt i over 5.000 eksemplarer og er den eneste markedsrapport, der dækker hele Danmark.

I markedsrapporten finder du:

  • Analyser af udviklingen på investeringsmarkedet i udvalgte byer i Danmark
  • Analyser af leje- og afkastniveauer samt tomgangsrater i Danmark
  • Vurderinger af den fremtidige udvikling i tomgangsrater, leje- og afkastniveauer
  • Separate analyser af markederne for kontor, butik, lager og produktion
  • Overblik over interessante udviklingsprojekter og tendenser i hver region

Internationale markedsanalyser og tendenser

Tænk større – også når du skal beslutte rammerne for din produktion og din virksomhed. I markedsrapporten får du altid vores overordnede analyse af markedet for erhvervsejendomme. Vi følger og analyserer eksempelvis renteudviklingen, de amerikanske og europæiske centralbanker, politiske tendenser på de nærmeste markeder og andre influencers, der kan påvirke sikkerheden i din investering.

Lokal ejendomsinvestering er højt prioriteret

Nordicals har forretninger over hele landet, og vores erhvervsmæglere indhenter, sammenstiller og udvikler betydelige datamængder om investerings- og erhvervsejendomme. Vi har et helt unikt overblik over erhvervsejendomsmarkedet i hver eneste landsdel, og dette overblik stiller vi til rådighed via vores markedsanalyser, konklusioner og anbefalinger.

Få indblik i dit lokale marked

Vores viden om erhvervsejendomsmarkedet – din styrke

De store mængder markedsdata styrker vores vurderings- og mæglerarbejde og sikrer en høj kvalitet i Nordicals’ rådgivningsservice. Bliv klogere på de seneste års udviklinger på erhvervs- og investeringsmarkedet: Herover finder du de tidligere udgaver af markedsrapporten.

Få det professionelle landsdækkende overblik

At investere i erhvervsejendom er at analysere og prioritere for at få noget igen. Helst inden for en overskuelig fremtid. Derfor er det afgørende, hvem du har i ryggen, og her kommer Nordicals ind i billedet. Vi rådgiver om erhvervsejendomme. Vi vurderer og udvikler. Vi hjælper med leje, køb, salg og investering. Markedsrapporten giver dig et beslutningsgrundlag, så du kan skabe vækst og fremgang.

Find din nærmeste forretning

Til top