Indsigt og analyse

Hos Nordicals indsamler vi løbende data fra alle 23 forretninger, som vi sammenstiller med tal og tendenser fra det øvrige nationale og internationale marked. På den måder leverer vi altid optimal rådgivning om investering, køb og salg af ejendomme, leje og udvikling.

Ny markedsindsigt forår 2021

Med markedsindsigten får du et aktuelt indblik i markedet for erhvervsejendomme. Denne gang lader vi nogle af branchens mest indsigtsfulde aktører fortælle om deres forventninger til ejendomsmarkedet det kommende år, og vi stiller skarpt på nye momsregler, der kan blive dyre for projektudviklere.

Med unik data fra 23 forretninger får du ligeledes et overblik over udviklingen inden for forskellige ejendomstyper i alle områder af landet. 

Hent markedsindsigten her

Internationale markedsanalyser og tendenser

Tænk større – også når du skal beslutte rammerne for din produktion og din virksomhed. I markedsrapporten får du altid vores overordnede analyse af markedet for erhvervsejendomme. Vi følger og analyserer eksempelvis renteudviklingen, de amerikanske og europæiske centralbanker, politiske tendenser på de nærmeste markeder og andre influencers, der kan påvirke sikkerheden i din investering.

Markedsrapporten dækker alle regioner

Markedsrapporten ”Erhvervsejendomme i Danmark” udkommer to gange årligt i over 5.000 eksemplarer og er den eneste markedsrapport, der dækker hele Danmark.

I markedsrapporten finder du:

  • Analyser af udviklingen på investeringsmarkedet i udvalgte byer i Danmark
  • Analyser af leje- og afkastniveauer samt tomgangsrater i Danmark
  • Vurderinger af den fremtidige udvikling i tomgangsrater, leje- og afkastniveauer
  • Separate analyser af markederne for kontor, butik, lager og produktion
  • Overblik over interessante udviklingsprojekter og tendenser i hver region

Til top