Indsigt og analyse

Hos Nordicals indsamler vi løbende data fra alle 23 forretninger, som vi sammenstiller med tal og tendenser fra det øvrige nationale og internationale marked. På den måder leverer vi altid optimal rådgivning om investering, køb og salg af ejendomme, leje og udvikling.

MarketForesight Q3 2023

MarketForesight sætter fokus på aktuelle tendenser i ejendomsbranchen, vi perspektiverer, og giver dig et bud på, hvordan morgendagens marked, vil se ud.

I denne udgave dykker vi ned i ny teknologi, digitale løsninger og kunstig intelligens, når vi ser nærmere på proptech. Vi lader en række centrale aktører i ejendomsbranchen fortælle, hvordan de bruger proptech i deres forretning, og hvordan fremtiden ser ud indenfor området.

Vi analyserer også transaktionsmarkedet i første halvdel af 2023 og giver vores bud på, hvordan markedet vil udvikle sig resten af året. Du kan som altid også dykke ned i markedsdata fra Nordicals’ 23 forretninger i hele landet.

Hent markedsindsigten her

Internationale markedsanalyser og tendenser

Tænk større – også når du skal beslutte rammerne for din produktion og din virksomhed. I markedsrapporten får du altid vores overordnede analyse af markedet for erhvervsejendomme. Vi følger og analyserer eksempelvis renteudviklingen, de amerikanske og europæiske centralbanker, politiske tendenser på de nærmeste markeder og andre influencers, der kan påvirke sikkerheden i din investering.

Markedsindsigten dækker alle regioner

Nordicals Markedsindsigt udkommer fire gange årligt og dækker hele Danmark.

I markedsindsigten finder du:

  • Økonomiske nøgletal og kommentarer på økonomien og erhvervsejendomsmarkedet fra førende eksperter
  • Aktuelle temaer og artikler som for eksempel bæredygtigt byggeri, byudvikling eller lagerbeskatning
  • Analyser af leje- og afkastniveauer samt tomgangsrater i Danmark
  • Vurderinger af den fremtidige udvikling i tomgangsrater, leje- og afkastniveauer
  • Separate markedsdata på markederne for kontor, butik, lager og produktion

Til top