Indsigt og analyse

Hos Nordicals indsamler vi løbende data fra alle 24 forretninger, som vi sammenstiller med tal og tendenser fra det øvrige nationale og internationale marked. På den måder leverer vi altid optimal rådgivning om investering, køb og salg af ejendomme, leje og udvikling.

MarketForesight Q1 2024

I MarketForesight sætter vi fokus på aktuelle tendenser i ejendomsbranchen, vi perspektiverer, og vi giver dig et bud på, hvordan morgendagens marked, kommer til at se ud.

I denne udgave gør vi status på 2023 og kigger ind i 2024. Det gør vi fra et nationalt perspektiv såvel som et lokalt perspektiv, der fremhæver nogle af de forskelle, som vi ser på tværs af markedet.

I magasinet her kan du derfor finde databaserede analyser af transaktionsmarkedet, lokale kommentarer på markedssituationen samt forventninger til det kommende års bevægelser på ejendomsmarkedet.

Derudover kan du læse klummer om den finansielle situation fra førende økonomer og dykke ned i den nyeste markedsdata fra vores 24 forretninger.

 

Hent MarketForesight her

Internationale markedsanalyser og tendenser

Tænk større – også når du skal beslutte rammerne for din produktion og din virksomhed. I markedsrapporten får du altid vores overordnede analyse af markedet for erhvervsejendomme. Vi følger og analyserer eksempelvis renteudviklingen, de amerikanske og europæiske centralbanker, politiske tendenser på de nærmeste markeder og andre influencers, der kan påvirke sikkerheden i din investering.

Markedsindsigten dækker alle regioner

Nordicals Markedsindsigt udkommer fire gange årligt og dækker hele Danmark.

I markedsindsigten finder du:

  • Økonomiske nøgletal og kommentarer på økonomien og erhvervsejendomsmarkedet fra førende eksperter
  • Aktuelle temaer og artikler som for eksempel bæredygtigt byggeri, byudvikling eller lagerbeskatning
  • Analyser af leje- og afkastniveauer samt tomgangsrater i Danmark
  • Vurderinger af den fremtidige udvikling i tomgangsrater, leje- og afkastniveauer
  • Separate markedsdata på markederne for kontor, butik, lager og produktion

Til top