Erhvervsmægler til Nordicals, Næstved

Vil du være med til at løfte markedet for køb, salg, vurdering og udvikling af erhvervsejendomme i Region Sjælland? 

Erhvervsmægler til Nordicals, Næstved

Af Mette Buchwald

D. 01.05.19

Så bliv erhvervsmægler hos Nordicals Sjælland – regionens største erhvervsmægler – med base på vores kontor i Næstved.

Vi har fortsat masser at lave og søger derfor medarbejdere, som kan indgå på holdet og styrke vores i forvejen meget dygtige og aktive team.

Du vil, sammen med resten af Nordicals Sjælland, være med til at sætte rammerne og skabe værdi for små og store kunder i regionen.

Den rigtige m/k kan have mange indgangsvinkler til jobbet – du kan fx. være uddannet erhvervsmægler, boligmægler eller fra anden finansiel sektor. Det vigtigste er, at du er ”god til mennesker” og kan sætte dig ind i deres behov, at du er klar til at have - og skabe - kontakt til rigtig mange mennesker.

Som erhvervsmægler hos Nordicals Sjælland får du en bred pallette af opgaver og du har aldrig 2 dage, som er ens. Udlejning af butiks- og kontorlokaler, fremvisning og salg af store investeringsejendomme, vurderingsopgaver samt netværksarbejde er bare nogle af de opgaver, du vil komme til at arbejde med.

Vi søger en profil, der ser vigtigheden i, at et lille lejemål er lige så vigtigt som den store investeringsejendom – det vigtigste er altid, at kunden føler sig taget seriøst og behandlet godt. Er du lokal forankret er det fint og du skal være klar på at have virkelig travlt – til gengæld får du et super spændende job med gode kollegaer fordelt på 3 kontorer i Næstved, Slagelse og Roskilde.

Ansættelsesvilkår forhandles individuelt og der er mulighed for høj løn, afhængig af præstationer. Tiltrædelse efter nærmere aftale - vi venter gerne på den rigtige.

Lyder det som noget for dig, så send dit CV og ansøgning til daglig leder Henning Skou, hgs@nordicals.dk eller ring til Henning på 4055 1880, hvis du gerne vil høre mere.

Nordicals Sjælland er Region Sjællands største erhvervsmægler, med kontorer i både Slagelse, Roskilde og Næstved. Vi er en del af en landsdækkende kæde med kontorer over hele landet. Vi løfter markedet for erhvervsejendomme i hele Danmark. Vi tænker større uanset om det handler om køb, salg, leje eller udlejning – investering på internationalt niveau.

Til top