Sagskoordinator til Aalborg

Vil du arbejde sammen med ledelsen og et stærkt mæglerteam i en ambitiøs virksomhed præget af medarbejdere med godt humør, og trives du med at strukturere og løse administrative opgaver på et højt fagligt niveau uden at miste overblikket? Så kan du roligt læse videre.

Sagskoordinator til Aalborg

Af Nordicals

D. 25.09.20

Nordicals Aalborg I/S søger en fuldtids administrativ medarbejder til virksomhedens sagsbehandling og dokumentudarbejdelse.

Dine arbejdsopgaver bliver primært udarbejdelse af salgs- og lejeprospekter, lejekontrakter, købsaftaler og håndtering og strukturering af diverse dokumenter i forbindelse med en ejendomstransaktion eller selskabstransaktion, annoncering og digitale platforme.

Dine primære arbejdsopgaver

  • C&B Erhvervsmæglersystem
  • Office pakken inkl. Excel og Powerpoint
  • Tekstforfatning (salgsopstillinger mm.)
  • Billede og tegningshåndtering
  • Markedsføring, grafisk layout

Du er struktureret, har ordenssans og interesserer dig for erhvervslivet og for omsætning af fast ejendom. Du har et højt fagligt niveau og trives med at pleje og vedligeholde relationer til samarbejdspartnere og kollegaer.

Du har en positiv indstilling til nye opgaver og har mod på selvstændigt at løse dem uden at miste overblikket. Desuden er du god til at samarbejde med kollegaer og til at kommunikere positivt med dine omgivelser.

Din profil

Som menneske er det vigtigste for os – har du erfaring og indblik i branchen fra tidligere, er dette ikke en ulempe, men heller ikke er krav. Du er eller har måske været ansat i en mæglervirksomhed, som advokatsekretær eller som realkredit- eller pengeinstitutmedarbejder med arbejdsområde indenfor fast ejendom.  Alternativt har du måske en anden teoretisk uddannelse i bagagen, som har givet dig de administrative kompetencer, der opfylder vores ønsker.

Dit nye job

Nordicals Aalborg I/S tilbyder dig et job, hvor du får mulighed for at blive udfordret i sagsbehandlingens mange facetter, og du får et solidt indblik i ejendomsbranchens univers. Det daglige arbejde vil ske i tæt samarbejde med virksomhedens erhvervsmæglere og ledelse. Og så kan vi naturligvis tilbyde socialt samvær med gode kollegaer!

Har du spørgsmål til stillingen som sagsbehandler, kan du kontakte Kim Jacobsen eller Mattias Manstrup på tlf. 9813 4000 eller på e-mail kja@nordicals.dk eller mam@nordicals.dk

Send din ansøgning senest mandag den 26. oktober 2020. Send venligst din motiverede ansøgning, CV og eventuelle referencer på e-mail.

Nordicals Aalborg I/S er blandt de største erhvervsejendomsmæglere i Aalborg. Vi formidler køb, salg, vurdering, udlejning/leje, projektudvikling samt rådgivning inden for erhvervsejendomsmarkedet. Nordicals er landsdækkende med 23 forretninger og medlem af den verdensomspændende erhvervsejendomsmæglerkæde Savills. Besøg os på www.nordicals.dk

Til top