Nordicals Aalborg formidler endnu en markant erhvervsejendom i Aalborg C til udvikling og erhvervsudlejning

Området omkring Østre Havn og Gasværksvej i Aalborg centrum har igennem en årrække været under en markant udvikling og forvandling fra tung havneindustri til mere by-relaterede funktioner, som liberal erhverv og bolig. Nordicals Aalborg har netop afsluttet salget af en af områdets mest markante erhvervsejendomme. Køber er Forenede Blokhus Invest A/S og sælger er Gasværksvej Aalborg A/S, et selskab ejet af Wrist Group A/S.

Nordicals Aalborg formidler endnu en markant erhvervsejendom i Aalborg C til udvikling og erhvervsudlejning

Af Nordicals Aalborg

D. 27.06.19

Nordicals Aalborg har på vegne af den globale Aalborgbaserede handelsvirksomhed Wrist Group A/S formidlet salget af en kombineret lager- og kontorejendom på ca. 10.000 m² beliggende centralt i Aalborg C på Gasværksvej tæt ved til- og frakørslen til motorvej E45.

”Der er tale om en meget attraktiv erhvervsejendom, som rummer et stort fremtidigt udlejningspotentiale, og ejendommen udmærker sig ved at kunne sektioneres og indrettes som en flerbrugerejendom såvel til kontorvirksomheder som lager- og logistikvirksomheder eller en kombination heraf”, udtaler Niels Guldbjerg, erhvervsmægler hos Nordicals Aalborg, som sammen med Partner Steen Royberg hos Nordicals Aalborg har været ansvarlige for handlen.

Hos sælger Wrist Group A/S, er man både glade og tilfredse med handlen. ”For os som virksomhed var det afgørende, at Nordicals kunne synliggøre at et salg af vores tidligere domicilejendom på nuværende tidspunkt ville være fordelagtigt. Samtidig var det ikke en uvæsentlig del af overvejelserne, at Nordicals også stod klar med den helt rette køberprofil,” udtaler CEO Robert Kledal hos Wrist Group A/S.

I 2010 var Nordicals Aalborg rådgiver for Wrist koncernen i forbindelse med flytning af alle deres aktiviteter til deres nuværende adresse på Stigsborgvej 60, 9400 Nørresundby, hvor C.W. Obel Ejendomme A/S, efter Wrist koncernens anvisninger, opførte nyt moderne domicil til virksomheden.

Køberen Forenede Blokhus Invest A/S ejet af Jesper Fjeldsø og Per Petersen er en af Aalborgs mest professionelle aktører indenfor netop erhvervsudlejning. De har igennem en årrække specialiseret sig i opkøb af større industri- og erhvervsejendomme, og har med deres professionelle tilgang til sektionering, istandsættelse og genudlejning opnået at tiltrække mange erhvervslejere til deres ejendomme. Udlejningen af de opkøbte erhvervsejendomme sker i et fast og tæt samarbejde med Nordicals Aalborg, hvor erhvervsmægler Niels Guldbjerg har det overordnede ansvar for Forenede Blokhus Invest A/S udlejningsejendomme og lejemål.

”Nordicals Aalborg har ageret meget professionelt i forbindelse med transaktionen og i kommunikationen og forhandlingen mellem sælger og køber. Vi er i markedet efter attraktive investeringer i netop dette ejendomssegment, og det betyder meget for os at have en seriøs erhvervsmægler tæt på os, som kender vores forretning, vores interesser og behov”, siger direktør i Forenede Blokhus Invest A/S Per Petersen, og fortsætter: ”For os er det vigtigt at have en erhvervsmægler, som ved, hvad der skal til for at skabe værdi på den lange bane, og som forstår vores forretningsmodel i relation til udvikling af ejendommene og genudlejning af de lejemål, som vi istandsætter, og netop derfor prioriterer vi det faste og tillidsfulde samarbejde med Nordicals”, slutter Per Petersen, som allerede er i gang med ombygning og renovering af ejendommen.

Med denne handel har Nordicals i Aalborg gennemført endnu en markant ejendomstransaktion i Aalborg, baseret på seriøs rådgivning og et veludbygget netværk af investorer. ”En af vores største styrker i markedet er vores lange og veletablerede relationer til det nordjyske erhvervsliv – det er i år 30 år siden, at vores virksomhed blev etableret i Aalborg, og det kommer både vores købere og sælgere til gavn”, slutter Steen Royberg, Partner i Nordicals Aalborg, som udover at have været den overordnet ansvarlige rådgiver i forbindelse med salget af Gasværksvej 46-48, 9000 Aalborg også var ansvarlig for Wrist koncernens flytning til Nørresundby i 2010.  

For yderligere information, kontakt: 

Nordicals Aalborg
Steen Royberg, Partner, erhvervsmægler, MDE, MRICS
Direkte tlf.: +45 96 31 91 02, mobil: +45 20 13 40 00, e-mail: sro@nordicals.dk

Til top