Nordicals i Aalborg formidler investeringsejendomme i off-market transaktion til samlet værdi over en kvart milliard DKK

På den tidligere Eternitgrund i Aalborg Centrum er der i en markant off-market transaktion fordelt over to etaper solgt 145 boliger. Køber er Koncenton A/S og sælger er Søren Enggaard A/S.

Nordicals i Aalborg formidler investeringsejendomme i off-market transaktion til samlet værdi over en kvart milliard DKK

Af Nordicals

D. 11.06.19

Nordicals i Aalborg har på vegne af den familieejede ejendomsudviklingsvirksomhed Søren Enggaard A/S, formidlet salget af ca. 12.600 m² nyopførte boligudlejnings-ejendomme beliggende centralt på den tidligere Eternitgrund i Aalborg C.

”Der er tale om nyopførte og meget attraktive investeringsejendomme bestående af i alt 145 lejligheder fordelt over to etaper, som nu er færdigopførte og fuldt udlejet på en af Aalborgs mest attraktive beliggenheder for nye boliger. Den tidligere Eternitgrund har over de sidste 10 år vist sit værd, ved at være et af de bolig- og udviklingsområder i Aalborg, som har været mest efterspurgte både fra lejere, som gerne vil bo i området – men også for investorerne som køber ejendommene, der opføres i området”, udtaler Mattias Manstrup, Partner i Nordicals i Aalborg.

Hos sælger Søren Enggaard A/S, der er en af Aalborgs største ejendomsudviklere, er man både glade og tilfredse med handlen. ”For os som ejendomsudviklervirksomhed var det afgørende, at Nordicals igennem dybdegående udredning af ejendomsmarkedet, kunne klarlægge at et salg på nuværende tidspunkt ville være fordelagtigt, set i forhold til vores overordnede strategi for fremtiden. Samtidig var det ikke en uvæsentlig del af overvejelserne, at de også stod klar med den helt rette køberprofil,” udtaler direktør Carsten Enggaard hos Søren Enggaard A/S.

Køberen er Koncenton A/S, der er en af Danmarks absolut mest professionelle udbyderselskaber indenfor ejendomsbranchen. Koncenton, der beskæftiger omkring 50 medarbejdere og har en balance på over 6 mia. DKK i forvaltning på vegne af mere end 1.000 investorer, er meget tilfredse med handlen. Casen var interessant for køber, fordi projektet har nogle unikke kvaliteter i form af et godt og solidt byggeri på en god beliggenhed i Aalborg C, hvor der kan leveres parkeringspladser til hver lejlighed. Desuden blev handlen gennemført som salg af et nøglefærdigt projekt fordelt i etaper, hvor begge parter kunne teste samarbejdet af, inden man gik videre med næste etape – hvilket såvel køber og sælger har været meget tilfredse med i denne handel.

”Nordicals i Aalborg har ageret meget professionelt i forbindelse med transaktionen og i kommunikationen og forhandlingen mellem sælger og køber. Vi er i markedet efter attraktive investeringer, og det betyder meget for os at have en seriøs erhvervsmægler tæt på os, som kender vores forretning, vores interesser og behov”, siger partner og investeringsdirektør i Koncenton A/S Oliver Peters, og fortsætter: ”For os er det vigtigt at have en erhvervsmægler, som ved, hvad der skal til for at skabe værdi på begge sider af bordet, og derfor er vi selektive med vores valg af samarbejdspartnere og erhvervsmægler”.

Med denne handel har Nordicals i Aalborg gennemført endnu en selskabstransaktion i en off-market transaktion, baseret på seriøs rådgivning og et veludbygget netværk af investorer, og ifølge Mattias Manstrup opleves der en stigende tendens med denne type handler. 

For yderligere information, kontakt: 

Nordicals Aalborg
Mattias Manstrup, Partner, erhvervsmægler, MDE, HD(R)
Direkte tlf.: +45 96 31 91 10, mobil: +45 24 28 51 01, e-mail: mam@nordicals.dk

Til top