Nordicals Aalborg afslutter sale and lease back transaktion

Nordicals Aalborg har netop afsluttet salget af endnu en af Aalborgs store og markante industriejendomme - denne gang for Sanistål A/S - i en sale & lease back transaktion.

Nordicals Aalborg afslutter sale and lease back transaktion

Af Nordicals

D. 27.04.22

Nordicals Aalborg har netop afsluttet salget af endnu en af Aalborgs store og markante industriejendomme - denne gang for Sanistål A/S - i en sale & lease back transaktion.

Salget sker som følge af en strategisk beslutning om at strømline balancen og frigøre kapital til fortsat udvikling af Sanistål A/S kerneforretning.

"Hos Nordicals Aalborg er det en del af vores speciale og kernekompetencer at bistå virksomheder som eksempelvis Sanistål A/S i disse strukturerede transaktioner, hvor salget af ejendommen sker som et led i en længere række af strategiske overvejelser for at styrke virksomhedens fremtidige vækstpotentiale", udtaler partner i Nordicals Aalborg Mattias Manstrup, som har været rådgiver for sælger i handlen.

 

Sanistål A/S er en dansk grossist- og servicevirksomhed til industrien og byggeriet. Virksomheden har hovedsæde i Aalborg og har 34 butikker over hele landet. De beskæftiger omkring 1200 medarbejdere i Danmark og udlandet.

Sale and lease back er en gunstig og markedsaktuel mulighed for virksomheden, der selv ejer sin ejendom, og som vil frigøre kapital til investeringer i virksomhedens vækst. En strategisk mulighed for virksomheden, der ønsker at målrette fokus og styrke sin likviditet til udviklingen af virksomhedens kernekompetencer på den videre vækstrejse.

Seneste artikler

Optimisme at spore i Q4 2023

Rentetoppen er ved at være nået, og vi ser ind i en stabilisering af renterne. Det – og et opsparet transaktionsbehov – vil bidrage til, at aktiviteten stiger på transaktionsmarkedet i slutningen af året.

Nordicals Trekantområdet: Lager- og logistikejendomme er en sikker investering

Midlertidig opbremsning i transaktionsmarkedet betyder mindre i forhold til den attraktive investering på mellemlang og lang bane i Trekantområdet. Det siger lokal Nordicals-partner, der forklarer, hvorfor Trekantområdet også fremover vil være Danmarks logistikhub.

Aabenraa og Haderslev satser massivt på flere lager- og logistikejendomme

Med forventning om yderligere vækst inden for lager- og logistiksegmentet går to sønderjyske kommuner målrettet efter at drage mere fordel af placeringen i grænselandet, hvor motorvej E45 i tilfælde af en ny midtjysk motorvej vil blive endnu vigtigere. Både Aabenraa og Haderslev kommuner arbejder netop nu på grundsalg og flere udstykninger til erhvervsprojekter.

Enormt byudviklingsprojekt skal fremtidssikre Randers

Udviklingsplan for Flodbyen Randers sætter den overordnede retning for byudviklingen, klimatilpasningen og etableringen af ny infrastruktur i midtbyen, hvor et 59 hektar stort område står over for en gedigen transformation. Den skal gøre Randers endnu mere attraktiv som både investerings- og bosætningsby, siger lokal Nordicals-partner.

”I Herning får vi altid tingene til at ske, fordi vi kæmper og står sammen”

Et driftigt erhvervsliv og alsidigt kulturliv samt en speciel evne til at få ting ført ud i livet ligger dybt i Hernings dna. Det forklarer lokale Nordicals-partnere i dette portræt af Herning, der igen i år netop er blevet kåret som en af Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner, og som kan se frem til en solid befolkningsvækst.

Til top