Nordicals Aalborg afslutter sale and lease back transaktion

Nordicals Aalborg har netop afsluttet salget af endnu en af Aalborgs store og markante industriejendomme - denne gang for Sanistål A/S - i en sale & lease back transaktion.

Nordicals Aalborg afslutter sale and lease back transaktion

Af Nordicals

D. 27.04.22

Nordicals Aalborg har netop afsluttet salget af endnu en af Aalborgs store og markante industriejendomme - denne gang for Sanistål A/S - i en sale & lease back transaktion.

Salget sker som følge af en strategisk beslutning om at strømline balancen og frigøre kapital til fortsat udvikling af Sanistål A/S kerneforretning.

"Hos Nordicals Aalborg er det en del af vores speciale og kernekompetencer at bistå virksomheder som eksempelvis Sanistål A/S i disse strukturerede transaktioner, hvor salget af ejendommen sker som et led i en længere række af strategiske overvejelser for at styrke virksomhedens fremtidige vækstpotentiale", udtaler partner i Nordicals Aalborg Mattias Manstrup, som har været rådgiver for sælger i handlen.

 

Sanistål A/S er en dansk grossist- og servicevirksomhed til industrien og byggeriet. Virksomheden har hovedsæde i Aalborg og har 34 butikker over hele landet. De beskæftiger omkring 1200 medarbejdere i Danmark og udlandet.

Sale and lease back er en gunstig og markedsaktuel mulighed for virksomheden, der selv ejer sin ejendom, og som vil frigøre kapital til investeringer i virksomhedens vækst. En strategisk mulighed for virksomheden, der ønsker at målrette fokus og styrke sin likviditet til udviklingen af virksomhedens kernekompetencer på den videre vækstrejse.

Seneste artikler

Finanstilsynets lånevejledning kan forværre underudbud

Finanstilsynets vejledning for lån til udlejningsejendomme og ejendomsprojekter er overregulering. De firkantede regler kan føre til et underudbud af nye erhvervsejendomme, der i sidste ende rammer erhvervslivet og lejerne.

Klumme: Olie og hvede følger med brugtvognspriserne

Efter en tid med økonomisk usikkerhed ser vi nu de første tegn på, at vi går mod lysere tider. For en måneds tid siden så vi, at brugtvognspriserne i USA begyndte at falde, og nu følger priserne på en lang række råvarer med samtidig med, at finansinstitutternes renteprognoser ser fornuftige ud. Dette er af afgørende betydning for, om vi fortsat kommer til at se et stabilt ejendomsmarked.

Boligøkonom maner til ro: hold igen med hjælpepakker og lad forbruget dæmpe sig

De høje rente- og inflationsstigninger har skabt usikkerhed i den finansielle verden og dermed også i ejendomsbranchen. Men de sidste mange års meget lave inflation har ikke stået mål med den vækst, vi har oplevet. Derfor kan den voldsomme stigning vi ser i øjeblikket ses som en form for tilbagebetaling for lang tid med så lav en inflation, hvorfor boligøkonom Mikkel Høegh fra Jyske Realkredit maner til ro. Så længe vi dæmper vores forbrug og holder igen med økonomiske hjælpepakker, skal der nok komme mere balance i tingene.

Nordicals med rekordregnskab i 2021

Nordicals landede i 2021 rekordomsætning. Resultatet er baseret på fremgang i hele landet, og administrerende direktør, Erik Andresen, melder om et stærkt første halvår af 2022.

Circle House hæver barren for bæredygtigt byggeri

Den almene boligorganisation Lejerbos nye byggeri Circle House, der ligger i østjyske Lisbjerg, er det første almene byggeri i verden, der bygger på cirkulære principper. Circle House bliver bygget til adskillelse, så det i fremtiden er let at genbruge alle elementerne, uden at de taber værdi.

Til top