Vi har fået nyt navn og logo, men vi er stadig det samme team

Aalborgs ældste og største erhvervsmæglerfirma igennem de sidste 30 år Nybolig Erhverv skiftede pr. 28.01.2019 navn. Navnet er Nordicals og logoet er nyt – men så er det også sagt… det er nemlig stadig det samme velkendte team af stærke partnere, mæglere og sagsbehandlere, som gemmer sig bag virksomhedens nye navn.

Vi har fået nyt navn og logo, men vi er stadig det samme team

Af Nordicals Aalborg

D. 23.01.19

Nordicals – væn dig til navnet – fordi Aalborgs største erhvervsmæglervirksomhed har skiftet navn…

Navneskiftet som blev en realitet allerede tilbage i maj 2017 som en del af handlen, hvor Nykredit Mægler solgte Nybolig Erhverv kæden til den århusianske erhvervsmand Claus Hommelhoff og hans to medinvestorer Lars-Erik Larsen og Erik Andresen.

Med 24 forretninger og over 140 medarbejdere er Nybolig Erhverv kæden den største aktør i erhvervsmæglerbranchen i Danmark. Nybolig Erhverv har eksisteret siden 1989. Det nye navn Nordicals og det tilhørende logo vil således hurtigt blive et kendt brand over hele landet.

I Aalborg har Nybolig Erhverv været med helt fra begyndelse af kædens stiftelse – og kan således holde 30 års jubilæum her i 2019. I Aalborg er man spændte på navneskiftet, men partnerne Mattias Manstrup, Steen Royberg og Kim Jacobsen vurderer, at navneskiftet hurtigt vil blive en del af markedets bevidsthed, og de er derfor fortrøstningsfulde omkring den kommende periode med nyt navn og logo.

”Vores branche er i udpræget grad drevet af netværk og relationer og godt og tillidsfuldt samarbejde – det er peoples business”, udtaler partner Mattias Manstrup. ”Derfor er det også enormt vigtigt for os at slå fast, at vores kunder og samarbejdspartnere ikke vil opleve nogen større forskel efter navneskiftet – menneskene i firmaet er stadig de samme, og det er det vigtigste”, fortsætter Mattias Manstrup.

Partner Steen Royberg, som i 2018 kunne holde 25 års jubilæum i Nybolig Erhverv i Aalborg er enig:

”Opgaven er stadig den samme, som den har været i alle 25 år, jeg har været i denne branche… at skabe størst mulig værdi for vores kunder igennem en professionel og tillidsfuld rådgivning og sagsbehandling – og det gør vi ved konstant at tilpasse os tidens og markedets behov for nytænkning”, udtaler den 60 årige og erfarne partner Steen Royberg.

Nordicals i Aalborg består af de tre indehavere samt 8 ansatte på kontoret – og de glæder sig til fremover at servicere alle deres kunder med samme flid og på samme høje niveau som hidtil.

 

For yderligere information, kontakt: 

Nordicals Aalborg
Mattias Manstrup, Partner, erhvervsmægler, MDE, HD(R)
Direkte tlf.: +45 96 31 91 10, mobil: +45 24 28 51 01, e-mail: mam@nordicals.dk

Til top