Brian Toft

Brian er en erfaren erhvervsmægler i Nordicals Aalborg med ca. 20 års erfaring som erhvervsmægler. Han formidler salg og udlejning samt vurdering af alle typer af erhvervsejendomme, primært brugerejendomme indenfor alle segmenter.

Brian har gennem mange år specialiseret sig i ejendomsvurderinger – og er ekspert på området.

Brian har en dybtgående forståelse af de forskellige markeder og tendenser inden for ejendomsbranchen og er i stand til at anvende denne viden til at give kunderne en nøjagtig og realistisk vurdering af deres ejendomme. Med sin ekspertise og erfaring er han en betroet rådgiver for vores kunder, der søger hans råd og vejledning i forhold til ejendomsvurderinger.

Brian laver årligt mange vurderingsrapporter for revisorer, advokater, banker og ejendomskunder, der har brug for en retvisende værdiansættelse i regnskabet eller til brug for selskabsretlige og skattemæssige omstruktureringer eller interne handler.

Brians primære område er Region Nordjylland og Midtjylland, hvor han har et detaljeret markedskendskab og flere års erfaring med ejendomsrelaterede ydelser og rådgivning.

Brian er kendt for sin pålidelighed, sit engagement og sin høje faglige ekspertise inden for ejendomsvurderinger.

 

Kontakt Brian Toft: 

Tlf.: +4551301143

Mail: bto@nordicals.dk 

 

Vurdering af erhvervsejendomme

Hos Nordicals kan du altid regne med en vurdering af din ejendom, som er i tråd med markedets aktuelle situation. Derfor kan vi hjælpe med at skabe dit beslutningsgrundlag for ejendomsinvestering - og herigennem optimere dit afkast, din virksomheds placering og din fremtidige forretning.

 

Nordicals, Aalborg

Tlf.: +4598134000
Mail: 9000@nordicals.dk

Skibbrogade 3, 2. sal
9000 Aalborg

Til top