Mattias Manstrup

Mattias Manstrup er adm. partner og erhvervsmægler hos Nordicals Aalborg, hvor han har arbejdet siden 2005 - hvilket svarer til halvdelen af virksomhedens levetid. Mattias varetager den daglige ledelse af virksomheden og er som medlem af Nordicals Erhvervsudvalg samtidig en del af ledelsen af den samlede Nordicals-kæde.

Udover ledelsesopgaverne formidler Mattias salg, udlejning og vurdering af alle typer af erhvervs- og investeringsejendomme, herunder også salg af ejendomsselskaber og projektudvikling af ejendomme. Han har opbygget en ekspertise i at rådgive i forbindelse med større ejendomstransaktioner – og har specialiseret sig i sale & lease back-transaktioner og har opbygget et vidtforgrenet internationalt netværk.

Mattias er oprindeligt bankuddannet og statsautoriseret ejendomsmægler, og med en solid teoretisk HD uddannelse i Regnskab & Økonomistyring fra Aalborg Universitet og et stærkt engagement i at holde sig ajour med de nyeste tendenser og udviklingen i ejendomsbranchen gennem løbende kurser og uddannelser, er Mattias i stand til at tilbyde en aktuel og værdiskabende rådgivning til vores kunder.

Mattias er kendt for sin evne til at formidle komplekse emner på en letforståelig måde og har en udpræget sans for detaljer og præcision. Han er en målrettet, struktureret og empatisk person, hvilket gør ham til en dygtig forhandler og en troværdig rådgiver. Han lytter og forstår vores kunders ønsker og behov og kan ligeledes identificere nye muligheder for dem.

Mattias’ faglige og personlige egenskaber gør ham i stand til at assistere vores kunder med at navigere i komplekse ejendomstransaktioner og udviklingsprojekter på en professionel og effektiv måde.

 

Kontakt Mattias Manstrup: 

Tlf.: +4524285101
Mail: mam@nordicals.dk

Nordicals, Aalborg

Tlf.: +4598134000
Mail: 9000@nordicals.dk

Skibbrogade 3, 2. sal
9000 Aalborg

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Til top