Niels Voigt Guldbjerg

Niels Voigt Guldbjerg er erhvervsmægler hos Nordicals Aalborg, hvor han har arbejdet i 14 år.

Niels er uddannet som mægler og valuar i USA, hvor han har arbejdet med erhvervsejendomme og udvikling i 22 år, før han vendte tilbage til Danmark for at arbejde hos Nordicals Aalborg.

Gennem årene har Niels fortsat med at udvikle sine færdigheder og kompetencer ved at tage relevante kurser og deltage i uddannelsesforløb. Han er altid opdateret om de seneste tendenser og bedste praksis i branchen og stræber efter at levere den bedste service til vores kunder.

De seneste år har Niels fokuseret på salg og udlejning af lager, produktion, logistik og kontorejendomme, hvor han har opnået en betydelig succesrate i at matche kundernes behov med de rigtige ejendomme.

Med et detaljeret markedskendskab og flere års erfaring med ejendomsrelaterede ydelser og rådgivning i Region Nordjylland, har Niels opbygget en solid kundeportefølje og et godt netværk i området. Han sætter en ære i at lytte til vores kunders behov samt ønsker, og arbejder altid hårdt for at finde den bedste løsning for dem. Vores kunder værdsætter Niels' flid, ordentlige og servicemindede tilgang til arbejdet.

 

Kontakt Niels Voigt Guldbjerg:

Tlf.: +4551289104
Mail: nvg@nordicals.dk

 

Nordicals, Aalborg

Tlf.: +4598134000
Mail: 9000@nordicals.dk

Skibbrogade 3, 2. sal
9000 Aalborg

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Til top