Nikolaj Kjelder

Nikolaj Kjelder er erhvervsmægler i Nordicals Aalborg, hvor han har arbejdet siden 2016. Nikolaj formidler salg og udlejning samt vurdering af alle typer af erhvervsejendomme og investeringsejendomme.

De seneste år har Nikolaj fokuseret mere og mere på salg af investeringsejendomme og boligudlejningsejendomme.

Nikolaj er uddannet cand.merc. indenfor økonomi og har en diplomuddannelse i vurdering og ejendomsinvestering fra 2018, hvilket giver ham den nyeste og mest opdaterede viden inden for sit felt.

Nikolaj har via sin uddannelse som diplomvaluar en specialiseret viden og godkendt af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) til at foretage valuarvurderinger af andelsboligejendomme. Han er ligeledes i stand til at håndtere alle typer vurderinger og salg af erhvervsejendomme, og han har et dybtgående kendskab til de forskellige markeder og tendenser inden for ejendomsbranchen.

Nikolaj er kendt for sin professionalisme, sin integritet og sin evne til at forstå og imødekomme vores kunders behov og ønsker. Han er på forkant med udviklingen i ejendomsmarkedet og lokalområdet, og kan give vores kunder nye og unikke indsigter. Han er en god kommunikator og en dygtig forhandler, der altid stræber efter at opnå det bedste resultat for vores kunder.

Kontakt Nikolaj Kjelder:

Tlf.: +4561365735
Mail: nik@nordicals.dk

Bestil vurdering

Hos Nordicals kan du altid regne med en vurdering af din ejendom, som er i tråd med markedets aktuelle situation. Derfor kan vi hjælpe med at skabe dit beslutningsgrundlag for ejendomsinvestering - og herigennem optimere dit afkast, din virksomheds placering og din fremtidige forretning.

Nordicals, Aalborg

Tlf.: +4598134000
Mail: 9000@nordicals.dk

Skibbrogade 3, 2. sal
9000 Aalborg

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Til top