Steen Royberg

Steen Royberg er partner og erhvervsmægler i Nordicals Aalborg. Steen har arbejdet med formidling af salg, udlejning og vurdering af alle typer af erhvervsejendomme, herunder også salg af ejendomsselskaber siden 1987. Steen var med til at etablere Nybolig Erhverv i 1994, som senere blev til Nordicals Aalborg.

De seneste år har Steen arbejdet med større erhvervssager og har særligt fokuseret på projektudvikling af erhvervsområder.

I sin karriere har Steen tilegnet sig færdigheder og kompetencer gennem en omfattende uddannelsesbaggrund, herunder en HA på Aalborg Universitet og er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler. Han er den første i Nordicals-kæden, som har opnået den internationale valuaruddannelse Chartered Surveyor og er medlem af Royal Institute of Chartered Surveyor.

Steen har også tidligere været medlem af Aalborg Byråd fra 2010-2014 og har i dag flere bestyrelsesposter, herunder som bestyrelsesformand for Ejendomsmæglernes Fond i Danmark, hvilket vidner om hans engagement og betydningsfulde rolle i branchen.

Steen er kendt for sin erfaring, ekspertise og forhandlingsevner inden for alle aspekter af ejendomsbranchen. Herudover er han en dygtig kommunikator og er god til at opbygge langvarige relationer med kunderne. Med Steens erfaring og ekspertise er han en uvurderlig rådgiver for vores kunder, og hans evne til at opbygge stærke relationer gør ham til en eftertragtet samarbejdspartner i ejendomsbranchen.

Kontakt Steen Royberg: 

Tlf.: +4520134000
Mail: sro@nordicals.dk

Nordicals, Aalborg

Tlf.: +4598134000
Mail: 9000@nordicals.dk

Skibbrogade 3, 2. sal
9000 Aalborg

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Til top