Nordicals erhvervsmæglere – Analyse- og Marketingcenter

Frederiks Plads 42, 12. sal, 8000 Aarhus C

CVR: 39935740

Mandag - fredag

8.00-16.00

Vi målretter vores markedsføring mod det rette segment

At sikre kvalitet og sammenhæng i dit markedsføringsmateriale kræver, at du behersker samtlige discipliner fra analyse til eksekvering og monitorering på alle kanaler. Det er derfor, Nordicals har sit eget marketing- og analysecenter.

Med et dedikeret team af marketing- og analysefolk sørger vi for at hjælpe din salgsproces optimalt på vej, så du får fuldt udbytte af dit marketingbudget.

Vi benytter de nyeste redskaber inden for digital markedsføring, og vi måler effekten af vores indsatser, som vi løbende monitorerer, analyserer og optimerer.

Analyse på baggrund af unik data

Vi gør noget ud af vores kommunikation, og vi har veluddannede journalister og kommunikationsfolk til at videreformidle vores indsigt i markedet. Vi ved, at tid er en mangelvare hos mange, og derfor samler vi de vigtigste markedstendenser i korte, præcise nyheder, så du nemt kan holde dig opdateret på markedet for erhvervsejendomme.

Det er ikke uden grund, at vi siger, vi har unik viden og indsigt i ejendomsmarkedet. Vi har 23 forretninger fordelt i landet, som jævnligt melder ind med de nyeste tendenser for deres lokale områder til en specialiseret analyseenhed, der har mange års erfaring med at bearbejde store mængder data og udnytte det til indsigter, der fortæller noget om, hvor det generelle marked er på vej hen.

Det tjener tilsammen som værdifulde input til dit beslutningsgrundlag og strategi – både når det gælder investering, køb, salg eller udlejning af erhvervsejendomme.

Vores medarbejdere

Morten Klein

Kommunikationsspecialist, cand.public.

Analyse- og Marketingcenter

Christoffer Koed Christiansen

Digital specialist, cand.it.

Analyse- og Marketingcenter

Mads Kleis Remme

Grafiker

Analyse- og Marketingcenter

Vi hjælper med følgende ydelser

  • Analyser
  • Indsigter i markedet
  • Markedsføring af konkrete sager
  • Behandling af data
  • Vidensdeling
  • Rådgivning om målgrupper
  • Segmenteret markedsføring
  • Grafiske elementer

Læs mere om vores analyse

Målrettet handlingsplan

Vi aftaler en markedsføringsplan for din ejendom, så du er sikret effektiv eksponering via relevante medieplatforme. Du får adgang til kompetencer, koncepter og digitale løsninger. Du får en handlingsplan, der sikrer en klar aftale omkring mål og de økonomiske rammer, der skal være gældende for marketingindsatsen. 

Nordicals Analyse- og Marketingcenter Jylland

Frederiks Plads 42, 12. sal, 8000 Aarhus C

CVR: 39935740

Nordicals

Til top