Nordicals erhvervsmæglere – København Vest

Lyskær 8A, 2730 Herlev

CVR: 34093466

Mandag - Fredag

09.00 - 16.00

Udvikling og vækst på Vestegnen 

 

Forstadsbyerne vest for Københavns centrum udvikler sig markant i disse år. Enorme mængder af kapital allokeres til byudvikling, erhvervsliv og infrastruktur, og det har fået mange ejendomsinvestorer og projektudviklere til at vende blikket mod vækstbyerne vest for København. Den hastigt voksende udvikling og interesse skaber nye muligheder, nye behov og tiltrækker nye ejere og nye lejere.

- Hos Nordicals København Vest tilbyder vi højt kvalificeret rådgivning inden for salg og udlejning af erhvervsejendomme baseret på omfattende indsigt i de lokale markeder vest for København.

Særlig indsigt i lokalområdet  

 

Nordicals København Vest er en lokalt forankret erhvervsmægler dedikeret til salg og udlejning af erhvervsejendomme vest for København. Vores lokale tilstedeværelse sikrer, at vi altid er tæt på ejendommene, aktørerne og lokalmiljøet. Det sætter os i stand til effektivt at bringe den enkelte ejendom eller det konkrete lejemål i spil for de relevante aktører, der som os ser fordelene ved at placere deres virksomhed eller kapital i vækstbyerne på Vestegnen.

Med vores indgående markedskendskab og omfattende netværk kan du som klient forvente værdiskabende rådgivning med særlig indsigt i lokalområdet ­– altid understøttet af nyeste data om ejendomsmarkedet vest for København.

Få nyheder i din indbakke

Modtag de seneste indsigter og analyser
om ejendomsmarkedet vest for København.

TILMELD NYHEDSBREV

Få grundig og kløgtig rådgivning 

 

Vores dedikerede specialister har stor indsigt og erfaring med at rådgive klienter, der afsøger markedet vest for København. Uanset om du er køber, sælger, lejer eller udlejer, så yder vi grundig og kløgtig rådgivning med henblik på at skabe værdi for dig. Med vores øgede lokale tilstedeværelse og engagement i markedet vest for København, garanterer vi et kontinuerligt og proaktivt arbejde med alle de ejendomme og lejemål, som vi sælger eller udlejer på vegne af vores klienter – såvel store som små.

Drøft dine muligheder med en ekspert

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse om, hvordan vi kan rådgive dig, så din boligudlejningsejendom handles på de mest gunstige vilkår.

Erhvervsejendomme til salg og leje vest for København

Vi har et omfattende netværk af investorer og udlejere, der dækker hele Hovedstadsområdet

Skal vi kontakte dig med relevante ejendomme og lejemål før alle andre?

Kontakt vores lokale specialister

Jonas Graves Basse

Director, AP in Financial Management, MDE

København Vest

Bente Nielsen

Back Office Assistant

København Vest

Til top