Nordicals

Lyskær 8A, 2730 Herlev

CVR: 34093466

Mandag - Fredag

09.00 - 16.00

Udvikling og vækst på Vestegnen 

Forstadsbyerne vest for Københavns centrum udvikler sig markant i disse år. Enorme mængder af kapital allokeres til byudvikling, erhvervsliv og infrastruktur, og det har fået mange ejendomsinvestorer og projektudviklere til at vende blikket mod vækstbyerne vest for København. Den hastigt voksende udvikling og interesse skaber nye muligheder, nye behov og tiltrækker nye ejere og nye lejere.

- Hos Nordicals København Vest tilbyder vi højt kvalificeret rådgivning inden for salg og udlejning af erhvervsejendomme baseret på omfattende indsigt i de lokale markeder vest for København.

 

"Timingmæssigt er det et oplagt
tidspunkt at ekspandere"

Behovet for klassiske mæglerydelser på Vestegnen er steget betragteligt i takt med områdets hastigt voksende udvikling de seneste år. Den nye forretning, Nordicals København Vest A/S, vil sikre Nordicals Københavns klienter adgang til lokal og højt kvalificeret rådgivning inden for salg og udlejning af erhvervsejendomme på Vestegnen. 

Læs pressemeddelelsen

   

Analyse: Letbaneprojektet lægger
sporene til vækst mange år frem   

Der er massiv interesse for investeringer og initiativer i de stationsnære områder langs Hovedstadens kommende letbane. Allerede fire år inden, at letbanen forventeligt kører sin første officielle tur, kan de positive effekter af letbanen og den deraf følgende udvikling spores. En voksende befolkning, flere besatte arbejdspladser og projektering af nye kvadratmeter til boliger og erhverv. Letbanen styrker forstadsbyerne vest for København som attraktive områder at bo og drive virksomhed i – det viser nyeste analyser fra Nordicals København. 

Læs analysen

 

Få grundig og kløgtig rådgivning 

Vores dedikerede specialister har stor indsigt og erfaring med at rådgive klienter, der afsøger markedet vest for København. Uanset om du er køber, sælger, lejer eller udlejer, så yder vi grundig og kløgtig rådgivning med henblik på at skabe værdi for dig. Med vores øgede lokale tilstedeværelse og engagement i markedet vest for København, garanterer vi et kontinuerligt og proaktivt arbejde med alle de ejendomme og lejemål, som vi sælger eller udlejer på vegne af vores klienter – såvel store som små.

Kontakt os

Særlig indsigt i lokalområdet  

Nordicals København Vest er en lokalt forankret erhvervsmægler dedikeret til salg og udlejning af erhvervsejendomme vest for København. Vores lokale tilstedeværelse sikrer, at vi altid er tæt på ejendommene, aktørerne og lokalmiljøet. Det sætter os i stand til effektivt at bringe den enkelte ejendom eller det konkrete lejemål i spil for de relevante aktører, der som os ser fordelene ved at placere deres virksomhed eller kapital i vækstbyerne på Vestegnen.

- Med vores indgående markedskendskab og omfattende netværk kan du som klient forvente værdiskabende rådgivning med særlig indsigt i lokalområdet ­– altid understøttet af nyeste data om ejendomsmarkedet vest for København. 

 

Erhvervsejendomme til salg og leje vest for København

Vi har et omfattende netværk af investorer og udlejere, der dækker hele Hovedstadsområdet.

- Skal vi kontakte dig med relevante ejendomme og lejemål
før alle andre? 

Hold dig opdateret omkring markedet for erhvervsejendomme vest for København

Tilmeld nyhedsbrev

Til top