Nordicals København lander stærk bundlinje med rekordomsætning i 2021

Det er en tilfreds direktør, der har kunnet fremlægge Nordicals Københavns årsregnskab for 2021, for på bundlinjen er omsætningen næsten fordoblet. Regnskabet landede et bruttoresultat på 41 mio. kr., modsat de knap 19 mio. kr. året forinden. Det afspejler travlhed i virksomhedens aktiviteter i det forgangne år.

Nordicals København lander stærk bundlinje med rekordomsætning i 2021

Af Laura Eckardt

D. 02.06.22

Flere større transaktioner og fortsat stor ind- og udenlandsk efterspørgsel efter ejendomsrådgivning- og vurderinger bidrager til solid fremgang i Nordicals København.

­­– Vi er kommet rigtig flot ud af 2021. Vores rådgivning og services skaber resultater for vores danske og internationale kunder, og det har givet os et yderst tilfredsstillende resultat på både top- og bundlinjen, siger Jacob Lund, der er administrerende direktør og partner i Nordicals København.

Nordicals-direktøren glæder sig især over, at væksten tæller alle afdelinger, herunder Capital Markets, Udlejning samt Vurdering og Rådgivning.

­­­– Vi har oplevet en stor efterspørgsel på alle vores ydelser med det resultat, at vi har oprustet med nye kræfter i alle afdelinger, siger Jacob Lund.

Nordicals København har det seneste år haft en nettotilvækst på seks nye medarbejdere og med disse ansættelser, når firmaet op på cirka 38 medarbejdere på kontoret i København og i den nyetablerede afdeling vest for København. Det er den største medarbejderstab i firmaets historie.

Set i lyset af en længere periode med corona-usikkerhed, har virksomhedens 2021-dagsordener bestræbt sig på at sikre kundernes succes, virksomhedens faglighed, medarbejdernes trivsel – og endeligt den samlede økonomi. Ifølge Jacob Lund er alle disse mål blevet indfriet – og endda mere til.

I 2021 har Nordicals København øget sin markedsandel i et marked med solid aktivitet sammenlignet med året før. Virksomheden har blandt andet formidlet en række markante ejendomstransaktioner i projektmarkedet samt i kontor- og boligudlejningsmarkedet.

2022-udsigter
Virksomhedens strategi er uforandret og ambitionerne for det kommende regnskabsår er fortsat høje, selvom der ifølge Jacob Lund nødvendigvis skal navigeres i et marked, hvor konditionerne er under forandring.

–  Som for alle andre, er der lige nu nogle bump på vejen, som naturligt sænker farten på vores forventninger. Geopolitisk uro, rentestigninger og inflation skaber usikkerhed i markedet, og det må vi justere ind efter. Når det så er sagt, er vi rustet til den videre vækstrejse i et marked, hvor det forventes, at aktiviteten fortsat vil være på et stabilt niveau.

Jacob Lund fremhæver, at virksomheden står med et stærkt forretningskoncept, udgjort af landets dygtigste ejendomsspecialister og et solidt data-setup, der i stadig stigende omfang implementeres i flere arbejds- og forretningsgange.

Indsigt, arbejdsomhed og realisme er aktuelle nøgleord i 2022, afslutter Jacob Lund.

Læs pressemeddelelsen bragt af EjendomsWatch og Estate Media

Seneste artikler

Finanstilsynets lånevejledning kan forværre underudbud

Finanstilsynets vejledning for lån til udlejningsejendomme og ejendomsprojekter er overregulering. De firkantede regler kan føre til et underudbud af nye erhvervsejendomme, der i sidste ende rammer erhvervslivet og lejerne.

Klumme: Olie og hvede følger med brugtvognspriserne

Efter en tid med økonomisk usikkerhed ser vi nu de første tegn på, at vi går mod lysere tider. For en måneds tid siden så vi, at brugtvognspriserne i USA begyndte at falde, og nu følger priserne på en lang række råvarer med samtidig med, at finansinstitutternes renteprognoser ser fornuftige ud. Dette er af afgørende betydning for, om vi fortsat kommer til at se et stabilt ejendomsmarked.

Boligøkonom maner til ro: hold igen med hjælpepakker og lad forbruget dæmpe sig

De høje rente- og inflationsstigninger har skabt usikkerhed i den finansielle verden og dermed også i ejendomsbranchen. Men de sidste mange års meget lave inflation har ikke stået mål med den vækst, vi har oplevet. Derfor kan den voldsomme stigning vi ser i øjeblikket ses som en form for tilbagebetaling for lang tid med så lav en inflation, hvorfor boligøkonom Mikkel Høegh fra Jyske Realkredit maner til ro. Så længe vi dæmper vores forbrug og holder igen med økonomiske hjælpepakker, skal der nok komme mere balance i tingene.

Nordicals med rekordregnskab i 2021

Nordicals landede i 2021 rekordomsætning. Resultatet er baseret på fremgang i hele landet, og administrerende direktør, Erik Andresen, melder om et stærkt første halvår af 2022.

Circle House hæver barren for bæredygtigt byggeri

Den almene boligorganisation Lejerbos nye byggeri Circle House, der ligger i østjyske Lisbjerg, er det første almene byggeri i verden, der bygger på cirkulære principper. Circle House bliver bygget til adskillelse, så det i fremtiden er let at genbruge alle elementerne, uden at de taber værdi.

Vil du vide mere om vores forventninger
til udviklingen på ejendomsmarkedet? 

Til top