Rekordhandel: Northern Horizon investerer i portefølje af friplejeboliger – Nrep bag salg

Kapitalforvalteren Northern Horizon udvider deres eksponering mod plejeboligsektoren i Norden med endnu et opkøb på knap 40.000 kvadratmeter friplejeboliger fordelt over hele Danmark. Porteføljen omfatter seks projekter, hvoraf tre er under opførelse, to er i drift og ét er fortsat på tegnebrættet. Porteføljen er solgt fra hos Nrep og er den hidtil største plejehjemstransaktion på det danske marked. Nordicals København er køberrådgiver på handlen.

Rekordhandel: Northern Horizon investerer i portefølje af friplejeboliger – Nrep bag salg

Af Nordicals

D. 14.03.23

Foto: De nye plejeboliger i friplejehjemmet Altura Kolding Centrum, som Nordstern opfører i totalentreprise for Nrep, forventes at stå klar i foråret 2025. Illustration: Rubow Arkitekter

Porteføljens projekter omfatter aktiver af høj kvalitet med prime beliggenheder i Kolding, Odense, Sorø, Greve, Holte og Helsinge. Ved endelig færdiggørelse ventes den samlede portefølje at rumme omkring 450 friplejeboliger bestående af 428 lejligheder, 23 rækkehuse samt to daginstitutioner, som skal imødekomme den stigende efterspørgsel efter moderne fællesskabsorienterede boformer til seniorer. Byggeriet bliver opført efter de højeste bæredygtighedsstandarder, ligesom de eksisterende ejendomme renoveres for at opnå DGNB-certificering.

Nordicals København har sammen med Bruun & Hjejle, EY og VITA Ingeniører været en del af rådgiverteamet på købersiden.

Seneste artikler

Optimisme at spore i Q4 2023

Rentetoppen er ved at være nået, og vi ser ind i en stabilisering af renterne. Det – og et opsparet transaktionsbehov – vil bidrage til, at aktiviteten stiger på transaktionsmarkedet i slutningen af året.

Nordicals Trekantområdet: Lager- og logistikejendomme er en sikker investering

Midlertidig opbremsning i transaktionsmarkedet betyder mindre i forhold til den attraktive investering på mellemlang og lang bane i Trekantområdet. Det siger lokal Nordicals-partner, der forklarer, hvorfor Trekantområdet også fremover vil være Danmarks logistikhub.

Aabenraa og Haderslev satser massivt på flere lager- og logistikejendomme

Med forventning om yderligere vækst inden for lager- og logistiksegmentet går to sønderjyske kommuner målrettet efter at drage mere fordel af placeringen i grænselandet, hvor motorvej E45 i tilfælde af en ny midtjysk motorvej vil blive endnu vigtigere. Både Aabenraa og Haderslev kommuner arbejder netop nu på grundsalg og flere udstykninger til erhvervsprojekter.

Enormt byudviklingsprojekt skal fremtidssikre Randers

Udviklingsplan for Flodbyen Randers sætter den overordnede retning for byudviklingen, klimatilpasningen og etableringen af ny infrastruktur i midtbyen, hvor et 59 hektar stort område står over for en gedigen transformation. Den skal gøre Randers endnu mere attraktiv som både investerings- og bosætningsby, siger lokal Nordicals-partner.

”I Herning får vi altid tingene til at ske, fordi vi kæmper og står sammen”

Et driftigt erhvervsliv og alsidigt kulturliv samt en speciel evne til at få ting ført ud i livet ligger dybt i Hernings dna. Det forklarer lokale Nordicals-partnere i dette portræt af Herning, der igen i år netop er blevet kåret som en af Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner, og som kan se frem til en solid befolkningsvækst.

Til top