Nordicals København får ny organisation

Med vores nye organisation i København vil vi hos Nordicals tilbyde en stærk spændvidde i kompetencer. Det sker med et classic erhvervsmægler-team og capital markets-team for at tilbyde kunder i begge segmenter dedikeret og højt specialiseret rådgivning. Ambitionen er at favne og skabe nye synergier på tværs af markedet til gavn for både danske og internationale investorer.  
”København er en motor for hele det danske ejendomsmarked. Derfor er det selvfølgelig afgørende for Nordicals at være stærkt repræsenteret med en fokuseret organisation i København. Den 1. maj så vi begyndelsen på vores nye københavnske organisation, som vi vil investere massivt i at opbygge, og som vil blive rygraden i vores rådgivning inden for capital markets.”

Erik Andresen | Administrerende direktør i Nordicals A/S

Det starter med kulturen

Som Danmarks største, partnerdrevne erhvervsmæglerkæde er vi hos Nordicals drevet af en stærk kultur. Det er derfor afgørende for os selv – og ikke mindst vores kunder og samarbejdspartnere – at vi får opbygget den nye organisation, så den er forankret i vores værdier og kultur fra begyndelsen. Derfor forcerer vi ikke processen, men gør en dyd ud af at rekruttere og onboarde nye kollegaer i det rette tempo – og med et strategisk sigte på også fremadrettet at være repræsenteret i København med de kompetencer, der efterspørges fra både danske og internationale investorer.

I hjertet af København

Den 1. september flytter Nordicals København ind i nyrenoverede lokaler på Vesterbrogade 10 i hjertet af København. Indtil da vil adressen være Østerfælled Torv 10 i det tidligere kontor for STAD Erhverv, der er blevet opkøbt som et led i Nordicals’ fortsatte konsolidering i markedet. En konsolidering, hvor der er udsigt til flere opkøb og partnerskaber for at møde fremtidens krav med en stærk spændvidde i kompetencer.

Tæt på udviklingen af byen

Med adresse på Vesterbrogade 10 vil Nordicals København få til huse i hjertet af København tæt på kunder, samarbejdspartnere og udviklingen af byen. På fotoet til højre ses den markante hjørneejendom, hvor Nordicals Købehavn flytter ind på 4. sal, mens fotoet ovenfor viser administrerende direktør Erik Andresen, udviklingsdirektør Jan Nickelsen og erhvervsmægler Martin Vester Brændstrup inspicere det kommende kontor med udsigt til blandt andet Rådhuspladsen og Industriens Hus.

To specialiserede spor: Classic og Capital Markets

København er landets største by, et økonomisk vækstcenter og en drivkraft for det danske ejendomsmarked. Ambitionen er derfor at skabe én stærk organisation med to specialiserede spor: et classic erhvervsmægler-team og et dedikeret capital markets-team. Ambitionen er drevet af viljen til at favne markedet og servicere dets mange aktører bedst muligt – og samtidig skabe nye synergier på tværs af markedet.

”Det er en vigtig del af Nordicals’ DNA at servicere både de danske og internationale investorer. Det er derfor et hovedfokus i opbygningen af den nye organisation i København. For det kræver de rette kompetencer og den rette kultur at løfte den målsætning. Det betyder også, at Nordicals København vil indeholde to specialiserede spor i form af et classic erhvervsmægler-team og et dedikeret capital markets-team.”

Jan Nickelsen | Udviklingsdirektør i Nordicals A/S

København som entrémarked

København har i mange år fungeret som entrémarked for internationale investorer. Appetitten på investeringer udenfor hovedstaden er dog steget de seneste år. Med den nye organisation i København er ambitionen derfor at skabe et tæt samarbejde med Nordicals’ 22 forretninger i hele landet, så vi bliver endnu bedre til at servicere internationale investorer i forhold til de mange investeringsmuligheder, som Danmark i sin helhed byder på.

Mange investorer kommer fra udlandet, og det er afgørende at møde dem med de rette kompetencer, så det kommer vi til at investere massivt i. For internationale investorer er og har altid været vigtige for Nordicals, fremhæver Erik Andresen, administrerende direktør i Nordicals A/S, i et interview i Børsen.

Læs hele Børsen-artiklen "Erhvervs­mægler investerer i massiv oprust­ning i København"

Til top