Overvejer du at sælge din ejendom?

Med en business case og et veldokumenteret beslutningsgrundlag på hånden, kan du sælge din ejendom på et solidt grundlag, der sikrer dig den højest mulige værdi. I det følgende giver vi dig indsigt i en række konkrete tiltag, der kan optimere, udvikle og strukturere din ejendom, så det på bundlinjen giver værdi for dig forud for et potentielt salg.

Som ejendomsbesidder har du med de rette kort på hånden gode muligheder for aktivt at gennemføre strategiske tiltag på din ejendom, som aktiverer og optimerer din ejendoms potentialer, og som kan tilvejebringe værdistigninger og maksimere ejendomsværdien.

Et gunstigt marked
I coronatider, hvor usikkerhed er en nøglefaktor, søger investorerne mod sikre ejendomsinvesteringer. Det gælder dels attraktive investeringer i core-segmentet, men også i value-add. Markedssituationen er imidlertid præget af, at efterspørgslen på ejendomme er større end udbuddet, hvilket stiller ejendomsbesidderne i en gunstig position i tilfælde af, at de ønsker at gennemføre et frasalg.

"Vi kan konstatere, at vi får flere og flere henvendelser fra købelystne investorer både i ind- og udland. Overvejer man at sælge sin ejendom, så handler det om tidligst muligt at få afklaring omkring muliggørelsen af eventuelle forbedringer, så ejendommen handles på de mest gunstige vilkår. Værdioptimering af ejendomme handler selvfølgelig om strategisk ekspertrådgivning, men også om dygtig håndtering og udnyttelse af de muligheder, der måtte være i ejendommen – og det er vores stærkeste kompetenceområder” 

Jacob Lund, administrerende direktør i Nordicals København.

Ved du, hvilke tiltag, der kan være reelt værdiskabende for din ejendom?
Ved identifikation og dokumentation af din ejendoms forbedringspotentialer, der f.eks. udvider eller ændrer konkrete (del)elementer ved din ejendom, kan en højere værdi realiseres – eventuelt forud for et frasalg. Når vi analyserer din ejendom, kortlægger vi reelle optimeringspotentialer, der kan indfries i kraft af bl.a. renovering og modernisering, udnyttelse af lofter og tagarealer, fokus på lejeanalyser og lejeniveauer, byggeretter og konvertering af anvendelsesform samt generel omkostningsoptimering og effektivisering.

Analyse og proces

Har du den rette rådgivning på hånden?

At identificere optimeringspotentialer og dernæst definere en konkret plan for udnyttelsen og udførelsen af disse,  i form af en eller flere dokumenterede business cases, kræver både høj faglig ekspertise, solid erfaring samt en bred vifte af ejendoms- og markedsspecifikke kompetencer.

Læs mere

Capital Markets

Vi har håndplukket branchens stærkeste ejendomsrådgivere, der sikrer unik ejendoms- og markedsspecifik viden. Vores team arbejder målrettet for at skabe optimal værdiforøgelse for alle kunder - uanset behov. Det gør vi ikke kun på baggrund af videnstung markedsindsigt, stærke analyseværktøjer, dataindsamlings- og datahåndteringssystemer samt et aktivt investornetværk, men også gennem en involverende dialog med dig.

Kontakt

 

 

Skal vi hjælpe med at gennemgå din ejendom og identificere mulige potentialer?

Jacob Lund, CEO,
Nordicals København

Kontakt

Få indsigt i din ejendoms områdepotentialer og udsigt til afkast

Hold dig opdateret med Nordicals nyhedsbrev

Tilmeld

Til top