Frishop.dk får 8.350 nye kvm. lager og butik i off market-udlejning

Den fredericianske netbutik samler butik, lager og kontor i Taulov, hvor virksomhedens nye lokaler på Nordensvej 2 skal ruste frishop.dk til en position i førerfeltet mange år fremover.

Frishop.dk får 8.350 nye kvm. lager og butik i off market-udlejning

Af Jannik Schiermer Poulsen

D. 14.10.19

Fra to mand til 33 ansatte på otte år. Det er vækstrater, som ville gøre de fleste butikker misundelige, og det er da også gået hurtigt for den danske webshop. Siden etableringen i 2011 er det nemlig kun gået kraftigt fremad for frishop.dk, som i sin tid fokuserede på værktøj og varer fra de gængse byggemarkedskategorier. I dag finder du alt fra luksusgriller over pejse, fodskamler og urinaler til kajakker – udover byggemarkedsvarerne, og nu er frishop.dk så flyttet i større lokaler – for tredje gang i sin korte levetid.

”Vi var simpelthen vokset ud af vores gamle lokaler, og her på Nordensvej får vi tre gange så meget plads. Vi får store, flotte rammer, som kommer til at gøre vores produktion meget, meget nemmere. Og så får vi mulighed for at drive en større butik, ligesom vi får en flot administrationsafdeling,” fortæller en glad Morten Laursen, der er administrerende direktør og medstifter i frishop.dk.

Netbutikkens nye lokaler er på hele 8.350 m2, som byder på lager, administration, overdækket varegård og ikke mindst en stor butik. Det betyder også, at frishop.dk’s aktiviteter nu bliver samlet ét sted – frem for hidtidige opdeling mellem butik og lager. Det taler ind i markedets krav om hurtig levering, som med ét samlet domicil blive minimeret væsentligt for Frishop.dk.

En drømmebeliggenhed
For de uindviede kan en stor lagerbygning klos op ad motorvej E20 i Taulov virke som et svært sted at skulle drive butik, men både bygningen, motorvejen og placeringen er faktisk mere end almindeligt attraktiv. Det fortæller erhvervsmægler fra Nordicals, Emil Møller Hauser, som stod for udlejningen.

”Vi havde ikke engang sagen på nettet, for vi vidste, at lejemålet havde alt, hvad frishop.dk søgte. Der skulle faktisk kun ét velplaceret opkald til, før det var lejet ud,” siger han og uddyber:

”Bygningen har virkelig en prima beliggenhed direkte ud til E20, og du får flotte og moderne omgivelser, hvor der er god mulighed for at skabe en fysisk butik. Placeringen ved Taulov gør det muligt at tiltrække kunder fra Odense, Sønderjylland, Vejle og Horsens, når det er denne type varer, vi taler om. For netbutikken giver placeringen også god mening, da Taulov er et logistisk knudepunkt.”

Nethandel med fysisk ben
Mens mere og mere omsætning flytter fra butikker over på nethandlen, er der stadig plads til en fysisk butik i frishops univers. Faktisk er butikken noget, som kommer til at fylde endnu mere end før, men det er langt fra sikkert, hvad der skal være på hylderne på længere sigt.

”Vi ved, at vi kommer til at have Danmarks største grillbutik på den nye adresse. Grill er ét af vores helt store områder, og mange kunder synes faktisk, at det er tiden og umagen værd at kigge forbi en kæmpeudstilling af produkterne. Det er et interesseprodukt og ofte en stor investering, som kunderne gerne vi se og mærke, inden de køber,” fortæller Morten Laursen og fortsætter:

”Ellers kan vi gå alle veje med resten af udvalget. Vi må se, om det er byggemarked, outdoor eller klinker og fliser, vores kunder helst vil have mellem hænderne. Det er også sandsynligt, at vi ændrer det hen ad vejen. Det ligger dybt i vores dna at være smidige, og det øjeblik, vi sidder på hænderne og er tilfredse, er jeg sikker på, at vi er på vej i den gale retning.”

Frishop.dk flytter til deres nye adresse på Nordensvej 2 den 7. oktober, og butikken åbner i løbet af november.

Til top