Stilig interiørbutik åbner på Sønderbro

Indretningsbutikken Kontrast Interiør åbner i apotekets tidligere lokaler – lige ved broen, åen og det summende sommerliv.

Stilig interiørbutik åbner på Sønderbro

Af Nordicals

D. 19.10.20

Solnydere og musikelskere får snart selskab på Sønderbro af krukker, vaser, lysestager og andet stemningsskabende til boligen. Kontrast Interiør slår nemlig dørene op medio november i apotekets tidligere lokaler. Lokalerne er langt fra tilfældigt udvalgt, fortæller Susanne Juul Lange, som er indehaver af den nye butik.

”Jeg kan mærke helt ned i maven, at det her er det helt rigtige sted. Jeg havde egentlig først noget andet i kikkerten, men jeg kunne mærke, at solen, åen og de gode omgivelser var rammer, jeg ville elske at gå på arbejde i hver dag. Og ikke mindst modtage kunder i,” forklarer hun og tilføjer:

”Her er en helt særlig stemning, og jeg håber at kunne skabe noget enestående her. Især hvis jeg kan få inddraget baggården ned til åen.”

Kontrast Interiør kommer til at føre store indretningsmærker som eksempelvis Hay, mens mindre og skiftende, små producenter af keramik og glaskunst også får en fremtidig rolle i forretningen.

 

Perfekt butik til beliggenheden

I en tid, hvor detailmarkedet er under pres, betyder beliggenhed og indkøbsoplevelsen alt. Det fortæller Emil Møller Hauser, som er erhvervsmægler fra Nordicals Trekantområdet. Han har udlejet det tidligere apotek for Pierre Ejendomme, og han er overbevist om, at Sønderbro og Susanne Juul Lange er et godt match.

”Der er ingen tvivl om, at det er et godt lejemål, Kontrast Interiør åbner i. Lokalerne er flotte, og alle koldingensere kender ejendommen. Beliggenheden og eksponeringen er prima og findes ikke meget bedre,” fortæller Emil Møller Hauser og uddyber:

”Fremtidens gågader kommer til at skulle byde på langt flere oplevelser, hvis de skal kunne tiltrække kunder, og her er Sønderbro velsignet med det gode gadeliv og en stærk eksponering. En butik som Kontrast Interiør, der bidrager til paletten af oplevelser, kommer til at passe godt ind her.”

 

Til top