Jesper Jensen

Jesper Jensen er erhvervsmægler og associeret partner hos Nordicals Sjælland, og har bred erfaring i salg, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme. Jesper startede sin karriere hos Nordicals Sjælland i Slagelse i 2008, og blev efterfølgende flyttet til Roskilde kontoret, hvor han endte med at være Erhvervsmægler i 8 år. Jesper har siden 2020 været daglig leder af afdelingen i Næstved. Jesper har derfor været en stor del af alle områder i regionen, og har indgående kendskab til vores kontorer og områder over hele Sjælland og Øerne.

Jesper Jensen har gennem de i alt 15 år i branchen, tilegnet sig stor erfaring inden for alle segmenter for erhvervsejendomme, hvor han bidrager med alt fra salg af investeringsejendomme/brugerejendomme, projektudvikling, sale & lease back, køberrådgiver, udlejnings- og vurderingsopgaver mv. Men specielt investeringsejendomme, har haft stor interesse, hvor han gennem en årrække udelukkende beskæftigede sig med salg heraf. Dette har givet en stor faglig viden inden for faget, som der nu kan drages nytte af hos Nordicals Sjælland.

Mægleruddannelsen blev færdiggjort i 2010. Inden da er Jesper uddannet finansøkonom, og har ligeledes fuldført en HD uddannelse inden for organisation og ledelse.  Derfor er det nærliggende at have ledelsesansvaret for afdelingen i Næstved.

Som erhvervsmægler er det vigtigt at være tæt på markedet, og vide hvad der sker i de lokale områder, samt vide hvem der er i markedet for køb og salg, hvilket Jesper mestre til fulde. Derfor har Jesper de seneste år været mægler på adskillige off-market handler til stor tilfredshed hos parterne.

 

Kontakt Jesper Jensen:

Tlf.: +454055 1880
Mail: jje@nordicals.dk

Nordicals, Næstved

Tlf.: +4559501212
Mail: 4700@nordicals.dk

Præstøvej 111
4700 Næstved

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Til top