Nordicals

Helsingørsgade 21, 2. sal, 3400 Hillerød

CVR: 28899777

Mandag - Torsdag

09.00 - 17.00

Fredag

09.00-16.00

Har du brug for rådgivning?

Send os en besked

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Professionel samarbejdspartner i Nordsjælland med landsdækkende format 

Nordicals er en af Nordsjællands førende rådgivere inden for erhvervs- og investeringsejendomme.

Vi er en del af Danmarks stærkeste ejendomsrådgiverkæde med forretninger over hele landet. Vi har internationalt udsyn og et landsdækkende overblik. Nordicals kender de lokale og internationale markeder som ingen andre. Gennem os har du adgang til lokalområdet, hele Danmark og internationale Capital Markets. Uanset om du leder efter investeringsejendommen med det største afkast, de helt rigtige erhvervslokaler eller de mest optimale lejere til din erhvervsejendom, skaber Nordicals værdi på alle niveauer.

Nordicals rådgiver om alle typer erhvervsejendomme i Nordsjælland:

 • Investeringsejendomme, herunder boligudlejningsejendomme
 • Kontorer og domiciler
 • Projektudvikling og erhvervsgrunde
 • Andelsboligforeninger
 • Retail og butikslokaler, restauranter og caféer
 • Industri- og produktionsejendomme
 • Lagerejendomme og logistikejendomme

Nordicals rådgiver om alle områder i Nordsjælland: 

 • Porteføljeinvestering, projektudvikling og porteføljemanagement 
 • Salg og køb af erhvervsejendomme til eget brug
 • Leje og rådgivning, udlejning og tenant representation
 • Asset management og porteføljeudvikling
 • Byudvikling og lokalplansudvikling
 • Offentlige udbud
 • Finansieringsrådgivning og corporate finance
 • Due diligence og værdiansættelse af erhvervsejendomme
 • RICS-certificerede vurderinger og internationalt samarbejde med Savills
 • Valuarvurderinger, opløsning og salg af andelsboligforeninger
 • Fortrolige søgeopgaver for virksomheder

Vores medarbejdere

Christian Jessen

Indehaver & Erhvervsmægler, MDE

Hillerød

Simone Holm

Erhvervschef, Erhvervsmægler, DiplomValuar, MDE

Hillerød

Christoffer Hendrich

Erhvervsmægler, MDE

Hillerød

Tanja Bach Nielsen

Erhvervsmægler, MDE

Hillerød

Ejendomme til salg/leje

Læs vores brochure

Nordicals løfter markedet for erhvervsejendomme i Danmark. Vi viderefører det bedste fra Nybolig Erhverv og styrker desuden kompetencerne og ydelserne for at imødekomme markedets krav og forventninger.

Nordicals kender tendenserne på det lokale erhvervsejendomsmarked– og fremover sætter vi vores rådgivning ind i et endnu større landsdækkende og internationalt perspektiv.

Vi skaber rammerne for virksomhederne i Danmark. Tænk større.

Se Nordicals’ brochure

Med 23 forretninger over hele Danmark er Nordicals blandt Danmarks største erhvervsmæglerkæder. Vi er ikke blevet store, fordi vi er mange, men fordi vi er dygtige. Vi har indgående markedskendskab og er altid på forkant med udviklingen. Det er med til at sikre, at din investering giver størst muligt afkast.

Nordicals er blandt landets førende rådgivere inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi tilbyder værdiskabende rådgivning, vurdering og analyse og hjælper dig sikkert gennem processen med leje, køb, salg og investering. Vi formidler ejendomme i Nordsjælland. Nordicals har Capital Markets-afdeling i København og er repræsenteret lokalt over hele landet, og vi kan håndtere professionel og værdiskabende ejendomsrådgivning på alle niveauer.

Læs mere om Nordicals' Capital Markets-afdeling i København

Gennem vores internationale samarbejde med Savills har vi desuden et værdifuldt og omfattende netværk, som strækker sig over det meste af verden. Herigennem har vi stået for flere markante internationale transaktioner, og vi deler og analyserer værdifuld og værdiskabende viden om trends og tendenser på de store europæiske markeder.

Vi skaber merværdi for vores kunder

Nordicals ser potentialet i erhvervsejendomsmarkedet i Nordsjælland – både i de traditionelle erhvervsmægleropgaver og de større udviklingsprojekter. Vi sikrer dig optimal ejendomsformidling, rådgivning og porteføljepleje inden for køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi går til opgaven med målrettethed og vedholdenhed, uanset om opgaven er stor eller lille og lokal eller national.

Vi sikrer det bedste resultat
En af vores mange styrker er, at vi skaber resultater i et højtudviklet marked. Vores medarbejdere er dynamiske og har gennem deres erfaring og høje faglighed en unik indsigt i markedet. Vi er opdateret omkring lovgivning og ejendomsmarkedet og uddanner os løbende igennem MDE (Dansk Ejendomsmæglerforening), hvilket gør, at vi skaber resultater og er vores kunders foretrukne rådgiver.

Vi har branchens stærkeste netværk
Nordicals Nordsjælland bygger fremtiden på langvarige relationer. Vi har et stærkt netværk, som hele tiden udvides. Vi forstår vigtigheden af et resultatorienteret samarbejde, og vi kommer altid i mål med vores opgaver.

Til top