Bliv en del af Nordsjællands stærkeste erhvervsmæglerteam

Har du lyst til en karriere i en af landets største erhvervsmæglerkæder? Til forretningen i Hillerød søger vi en rutineret erhvervsmægler, der kan understøtte vores spændende vækstrejse i Nordsjælland.

 

Bliv en del af Nordsjællands stærkeste erhvervsmæglerteam

Af Nordicals

D. 19.05.20

Din hverdag vil centralisere sig om at vurdere, kommissionere samt sælge og udleje erhvervsejendomme i området omkring Nordsjælland. Du får en bred kontaktflade med flere kundesegmenter, og derfor har jobbet stort fokus på at etablere og vedligeholde relationer i et relevant marked.

Dine kompetencer
Du har minimum fem års erfaring som erhvervsmægler, eller også kommer du fra den finansielle sektor og har indgående kendskab til finansiering og kundevendte arbejdsområder.

Vi søger kandidater, der tænker større og har mod på at træde frem på vegne af vores kunder, og som sigter efter at blive blandt de bedste inden for arbejdet med fast ejendom.

Nordicals agerer i et datadrevet marked, og vi bygger vores mæglerarbejde på statistik og indsigt i markedet. Derfor er du også hjemvant i digitale arbejdsgange, som bidrager til en struktureret indsamling af data.

Det er en fordel, hvis du har bopæl i Nordsjælland og derigennem har relationer og netværk i vores markedsområde.

Hvad tilbyder vi?
Du vil blive tilbudt en attraktiv lønpakke med fast løn, omsætningsbestemt bonus og pensions- og forsikringsordning.

Derudover bliver du en del af et ambitiøst team på seks kolleger, der består af kompetente erhvervsmæglere og sagsbehandlere. Omgangstonen er uformel, og vores åbne kontormiljø med udsigt til Fredensborg Slot danner gode rammer for, at vi hjælper hinanden og sparrer på tværs af bordene.

Vi er en virksomhed i vækst, og med et ønske om at bibeholde vores førende position blandt erhvervsmæglere i Danmark deltager alle vores medarbejdere løbende i kurser og efteruddannelse.

Dit markedsområde centrerer sig om Nordsjælland, men via vores samarbejde med Nordicals’ øvrige forretninger samt vores internationale partner, Savills, vil der også være opgaver af national og international karakter.

Ansøgning
Din ansøgning samt cv og relevante referencer sender du direkte til erhvervsmægler og indehaver af Nordicals i Nordsjælland, Christian Jessen, på chj@nordicals.dk. Spørgsmål til jobbet kan rettes til ham på telefon +45 4051 8040.

Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

Nordicals
Nordicals løfter markedet for erhvervs- og investeringsejendomme i Danmark. Vi har internationalt netværk, et professionelt landsdækkende overblik og med 24 forretninger fordelt i hele landet, har vi en unik lokal forankring med indgående markedskendskab. Nordicals analyserer, vurderer og rådgiver professionelt og gennemført i alle henseender, fordi hver eneste investering, lejer eller ejendom skal skabe værdi og fremgang, uanset hvem kunden er.

Arbejdssted
Nordicals Nordsjælland
Helsingørsgade 21, 2. sal
3400 Hillerød

Seneste artikler

Nye momsregler kan koste projektudviklere dyrt

Hvis et projekt med planlagt salg af boliger bliver ændret til udlejning, kan nye regler fra juli blive dyre for projektudviklere.
Den fratrukne moms skal nemlig fremover tilbagebetales på én gang og ikke længere over ti år – og selve momsbeløbet bliver større.
Derfor bør projektudviklere både granske aktuelle projekter og helst undgå at ændre fremtidige projekter, anbefaler PwC og Nordicals.

PFA vil investere mere i kontorer trods corona

PFA Ejendomme ejer kontorer for 30 milliarder og er på udkig efter endnu flere. Kontorer kan sikre et stabilt afkast, og direktør Michael Bruhn tror især på flerbrugerejen­domme. Han tvivler på, at corona-udløst hjemmearbejde vil bremse efterspørgslen på kvadratmeter.

Nordicals Sjælland sælger berømt Matador-bygning

Ejendommen er solgt til en sjællandsk ejendomsudvikler, som i forvejen ejer investeringsejendomme i Næstved, Slagelse og Ringsted.

Nordicals København og Nordic Properties i markant salg af to store erhvervsejendomme i det gamle Sydhavn

Nordicals København har kort før jul formidlet salget af to erhvervsejendomme på Bådehavnsgade i Københavns Sydhavn, hvor der i de kommende år skal udvikles boliger. Sælger er Nordic Properties og køber er en investorgruppe med Squaremeter som asset manager.

Nordicals sælger Køge-ejendomme for 200 millioner

Fem nyopførte boligblokke med i alt 63 lejligheder i Køge fik nye ejere ved årsskiftet. Handlen var formidlet af Nordicals, som kan registrere stor investorinteresse for sjællandske boligejendomme.

Til top