Gode takter i Frederikssund smitter af på offentlige udbud

Et offentligt udbud på Smedetoften 6 i Frederikssund har netop indbragt tæt ved det dobbelte af mindsteprisen. Dette overrasker ikke Nordicals erhvervsmæglere, som har håndteret udbuddet.

Gode takter i Frederikssund smitter af på offentlige udbud

Af Nordicals

D. 31.01.20

På det seneste har en kommunal, højloftet lagerejendom været et varmt emne blandt investorer og virksomheder i det nordsjællandske. Ejendommen blev udbudt til en mindstepris på 6,8 millioner kroner, og hammerslaget endte på et tocifret millionbeløb. Køber er en lokal investor, som i forvejen har ejendomme i området.

”Det overrasker mig faktisk ikke, at udbuddet har været så eftertragtet. Der er tale om en stor, højloftet og meget regulær ejendom, som ligger fint i forhold til indfaldsvejene,” fortæller Simone Holm, der har været ansvarlig mægler på sagen.

Der tegner sig et sundt billede

I starten af november blev også Fioma-grunden solgt i et offentligt udbud, og også her endte salgsprisen med langt at overstige forventningerne. Her opfører køber 160 lejligheder inden længe. Simone Holm fra Nordicals, der også var ansvarlig for udbuddet af Fioma-grunden, opsummerer de to handler:

”Vi kan mærke, at der er en interesse for Frederikssund. Både fra investorer, der ser muligheder i ambitiøse boligbyggerier, og et erhvervsliv, som kalder på gode kvadratmeter. Interessen er endda så stor, at salgspriserne ender langt højere end forventet, og det understreger bare tendensen.”

Ny tider med mindstepriser på offentlige udbud

Efterspørgslen på gode ejendomme i Frederikssund er som nævnt støt stigende. Derfor oplever Nordicals, at det, modsat tidligere, nu giver god mening at sætte mindstepriser på offentlige udbud.

”Før i tiden kunne det være svært at finde købere til offentlige udbud – næsten uanset ejendommens type. Den tendens har nu ændret sig i en sådan grad, at vi sætter mindstepriser i udbuddene. Dels for at undgå skambud, og dels for tydeligt at melde ud, hvilket potentiale vi ser i ejendommene,” uddyber Simone Holm.

Til top