Flere og flere ønsker diskret salg

 

Vi går helt stille med dørene…

Hvad er diskret salg? Hos Nordicals Odense oplever vi en stigende interesse fra sælgere såvel som fra købere, der ønsker diskret salg - faktisk er ca. 20-25% af vores handler off-market transaktioner. Ifølge direktør Bent S. Jensen kan der være flere årsager til dette.

Flere og flere ønsker diskret salg

Af Camilla Violanda

D. 21.11.19

Flere ønsker diskret salg

”Vi har den seneste tid oplevet, at flere sælgere ønsker at sælge deres ejendomme off-market. Det vil helt konkret sige, at vi forsøger at sælge deres ejendom via vores køberkartotek og netværk. Nogle sælgere ønsker ikke, at omverden skal vide, at de er i markedet – det kan være både af personlig eller professionel karakter, hvilket vi respekterer fuldt ud. Det er klart, at det langt hen ad vejen kan være nemmere eller hurtigere at sælge en ejendom, hvis vi har mulighed for at markedsføre denne både i digitale og trykte medier, men vi ved, hvem der er i markedet for at købe, og i 2019 har vi haft et betydeligt antal af off-market transaktioner”.

Købere kan også henvende sig
Vi kan også være behjælpelige over for købere, der henvender sig vedr. diskret salg. De kan ligesom en sælger have interesse i, at offentligheden ikke skal vide, at de er i markedet for at købe - også her har vi hjulpet flere virksomheder.

Glade kunder er vejen frem
Seneste ejendom vi har solgt via diskret salg var Datavej 12 i det attraktive erhvervskvarter i Odense SØ. Her havde ejendommen været forsøgt solgt via anden mægler uden held, hvorfor sælger ikke længere ønskede ejendommen i markedet. Dog havde dirketør Bent S. Jensen en køber til ejendommen, der vel at mærke også ønskede at gå stille med dørene.

”En handel som den på Datavej viser rigtig fint vigtigheden af at kunne favne diskret salg – og det gør vi i Nordicals Odense. Processen er meget lige til – når en kunde henvender sig til os, er det vigtigt, at vi får forventningsafstemt, hvordan salget af ejendommen skal foregå. Herefter besigtiger vi ejendommen og udarbejder et fint prospekt, som vi kan udlevere til potentielle købere i vores netværk samt køberkartotek. Slutligt sælger vi ejendommen”, udtaler Bent S. Jensen.

Også sælger af ejendommen på Datavej er utrolig glad for, hvor professionel processen har været i forbindelse med handlen samt det gode samarbejde med Nordicals Odense.

"Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet. Bent har optrådt professionelt, været ordholden og udtrykt sig stringent, hvilket passer fint til mit temperament", udtaler Svend .

 

Ønsker du diskret salg af din ejendom, eller er du diskret i markedet for at købe, er du velkommen til at kontakte os for en snak omkring dine muligheder på
telefon 6613 8060.

Til top