På trods af nedlukning: flere store butikker udlejet i Odense midtby

Af Nordicals Odense, den 17. februar 2021

2021 er for os i Nordicals Odense startet meget fornuftigt – især udlejningsafdelingen har haft utrolig travlt. Der er blevet løst mange sager – både store og små – dog oplever erhvervsmægler Andreas M. Jensen, at folk generelt er mere afventende, fordi der, indtil for nylig, fra regeringens side ikke var en klar plan for, hvornår detailhandlen atter igen måtte åbne - men det bliver heldigvis allerede fra på mandag.

På trods af nedlukning: flere store butikker udlejet i Odense midtby

Af Camilla Violanda

D. 17.02.21

”Vi oplever for tiden, at noget af det første folk spørger om, er, hvordan skal vi håndtere Corona i forhold til at indgå i en ny lejekontrakt. Det er klart, at flere er tilbageholdende for at starte noget nyt op i disse anderledes tider. Når det så er sagt, så oplever vi også et gå-på-mod og en meget løsningsorienterede tilgang til fremtiden – og det smitter jo af på andre”, udtaler erhvervsmægler Andreas M. Jensen.

Herudover er der også en generel tendens til, at både leje- og salgsforhandlinger trækker ud grundet uvisheden omkring åbning af samfundet - samt frygten for nye nedlukninger.

”Vi har netop forestået udlejningen af Vestergade 64, hvor der tidligere var Arnold Busck, der desværre gik konkurs i foråret 2020 under første lock-down. Vi startede allerede dialogen op med en ny potentiel lejer primo juni 2020, og vi har først afsluttet sagen her i februar 2021. Det er ret usædvanligt, at forhandlinger trækker ud så længe. Lejevilkårene var egentlig allerede på plads tidligt i processen, men det er klart, at mange lejere frygter nye nedlukninger. Dog er der generelt blevet udvist stor fleksibilitet fra både lejer og udlejer, hvor begge parter har haft ønske om, at få enderne til at mødes”.

I Nordicals Odense kan vi også sætte udlejet på bl.a. det tidligere Fætter BR i Kongensgade 22 samt Kongensgade 50, der husede skobutikken Como Shoes.

”Det er to gode udlejninger, vi har forestået i Kongensgade. Fætter BR har stået til leje, siden de gik konkurs, men nu kommer der et koncept, der virkelig får god eksponering i de nye lokaler. Vi kan desværre ikke offentliggøre, hvem den nye lejer er endnu, men det kommer”, siger Andreas med et smil på læben.

Den gode aktivitet skaber optimisme i markedet, og ovenstående tre udlejninger er med til, at vi ser positivt på 2021.

Erhvervsmægler Andreas M. Jensen kan kontaktes på tlf.: 2134 1210 eller på mail amj@nordicals.dk, vedrørende lejespørgsmål.

Til top