Nordicals Odense i tæt samarbejde med Freja ejendomme

PFA har netop købt to grunde i Odenses nye vækshub, Cortex Park. Her investerer pensionsselskabet ca. 400 millioner på opførelsen af to kontorejendomme på hhv. 11.500 kvm og 5.500 kvm, der forventes at stå færdig i 2021.

Nordicals Odense i tæt samarbejde med Freja ejendomme

Af Camilla Violanda

D. 28.11.19

Nordicals Odense har fået til opgave af Statens ejendomsselskab, Freja ejendomme, at forestå salget af de erhvervsgrunde der ligger i Videnbyen Cortex Park.

”Vi er utrolig stolte af, at Freja ejendomme har valgt os til at hjælpe med at sælge de forskellige erhvervsgrunde i Cortex Park. Vi fik opgaven tilbage i 2016, og siden da er der også blevet solgt en del grunde. Senest er salget til pensionsselskabet PFA, men herudover har vi også forestået salget af grunden til Cityhuset, der netop har haft rejsegilde på de boliger, de er ved at opføre”, udtaler direktør Bent S. Jensen, Nordicals Odense.

Af de to bygninger PFA opfører bliver den største af dem på ca. 11.500 kvm, som bl.a. kommer til at huse EY og Focus Advokater fra 2021. Denne bygning kommer til at kunne huse ca. 600-700 ansatte, hvoraf der vil være plads til ca. 200-300 i den anden kontorbygning, der kommer til at egne sig godt til mindre virksomheder.

Generelt har der den senere tid været en øget interesse for det nye kraftcenter omkring SDU og Nyt OUH.

”De to ankerlejere, EY og Focus Advokater, har været med fra starten, og nu har vi til opgave at finde de resterende, som skal sidde i det store fællesdomicil. Grundet placeringen af kontorbyggeriet nær motorvejen og lige ved den kommende letbane tror jeg, at vi relativt hurtigt finder de sidste lejere – herudover har vi jo at gøre med en unik placering med kort til det attraktive Tietgenbyen, Bilkabyen, Rosengårdcentret samt Odense centrum tæt på, udtaler direktør Bent S. Jensen.

Herudover tilføjer Bent S. Jensen, at det er meget positivt, at de kommende lejere vil få mulighed for indflydelse på aptering af lejemålene i fællesdomicilet.

Ifølge et citat i Fyens Stiftstidende fra borgmester Peter Rahbæk Juel kommer det også til udtryk, hvor positiv han er over byens udvikling og investorernes interesse for bl.a. Cortex Park.

”På byens vegne er jeg enormt glad for, at PFA nu er med til at udbygge vores stærke erhvervsområde Cortex Park, som er en vigtig del af byudviklingen af Odense i disse år (…). Området er tæt knyttet til forskningsmiljøet på Syddansk Universitet og bliver tilmed endnu tættere forbundet med bymidten, når letbanen kører lige igennem området i 2021”.

 

Ved interesse for det kommende fællesdomicil i Cortex Park eller de resterende erhvervsgrunde til salg i området, kan direktør Bent S. Jensen, Nordicals Odense, kontaktes på tlf.: 2015 1989.

Til top